تکان خوردن در خواب
اگر شما جزء آن دسته از افراد هستید که در خواب زیاد تکان میخورید پس بهتر است از دلایل تکان خوردن در خواب آگاه شوید.

حقیقتی مهم درباره تکان خوردن زیاد در خواب

فرقی ندارد که شما چه ساعتی می خوابید؛ در هر صورت باید سعی کنید که خوابی با کیفیت داشته باشید. این که شما هنگام خواب چه پوزیشنی را دارید، اهمیت بسیار زیادی دارد.‌ گاهی اوقات احساس می کنید که خواب بسیار خوبی داشته اید و اصلاً متوجه اطرافتان نشده اید و در نتیجه خستگی بدن تان در رفته است اما گاهی اوقات خواب تان بسیار آشفته می شود. اگر می خواهید خواب با کیفیتی داشته باشید، این قسمت از بهداشت و سلامت نمناک را تا انتها مطالعه کنید.

خوابیدن

تکان خوردن زیاد و اختلالی در چشم ها

ایجاد صدا یا حرکات خاص حین خواب می تواند نشان دهنده اختلال حرکت تند چشم در خواب باشد. شاید خودتان متوجه نشده باشید اما کیفیت خواب مهم تر از آن چیزی است که فکرش را می کنید. هنگامی که خواب های آشفته ببینید و مدام در طول خواب بدن تان حرکت کند یا صدا تولید کنید، یعنی به اختلال حرکت سریع چشم در خواب مبتلا هستید که حدود یک ساعت و نیم بعد از شروع خواب اتفاق می افتد و فعالیت مغز به بیشترین حد خودش می‌ رسد و خواب شما عمیق نمی‌ شود‌.
به خاطر همین خواب های آشفته می بینید. البته این رویاها واقعی نیستند اما رفتار شما در طول خواب به گونه ای است که انگار واقعا این رویاها در دنیای بیرونی هم اتفاق افتاده اند. این اختلال افراد بالای 50 سال را بیشتر به خودش درگیر می‌ کند و علائم آن، شامل حرف زدن یا حرکت کردن در طول خواب است که با آگاهی در مورد آن؛ باید سعی کنید که تحت کنترل بگیرید.

اختلال خواب در مردان متفاوت از خانم‌ هاست

تحقیقات نشان می دهد که اختلال خواب در مردان و خانم ها اثرات متفاوتی دارد. مطالعه ای در سال 2016 اثبات کرده است که ژنتیک نقش مهمی در این قضیه دارد و آزمایش های متنوع روی 203 بیمار انجام شده است و به این نتیجه رسیده اند که هر کدام در اختلالات خواب خود رفتار های متنوعی را از خودشان بروز می دهند و همه چیز بستگی به جنسیت افراد دارد.

اختلال خواب ممکن است علامت یک مشکل یا بیماری باشد.

اگر چه همیشه هم این گونه نیست اما برای بعضی این چنین است. اختلال خواب برای بعضی علامت پارکینسون است که بیماری پیشرفته سیستم عصبی است و باعث ایجاد آسیب به مغز و تاثیر روی حرکت بدن افراد می شود. البته ممکن است مشکلات عصبی دیگر هم عامل ایجاد این اتفاق باشد.

خوابیدن

مراجعه به پزشک را فراموش نکنید

درست است که شما می‌ توانید علائم را مدیریت کنید اما باید به پزشک مراجعه کنید، علائم خود را با او در میان بگذارید و سعی کنید که این وضعیت را تحت کنترل بگیرید. همچنین پزشک می تواند سوابق بیماری های شما و یا حتی بیماری‌ های احتمالی را بررسی کند و بهترین تشخیص را داشته باشد.

تکان خوردن در خواب را به این دلیل جدی بگیرید

511
این مطلب مفید بود ؟110
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : bestlifeonline / بخش بهداشت وسلامت نمناک/ن/ش
وبگردی