بوی بد بینی

رفع بوی بد بینی عمل شده با درمان سریع خانگی

تاریخ انتشار : 4 فروردین 1403کد مطلب : 92107زمان مطالعه : 3 دقیقه
به معرفی علل و راههای رفع بوی بد بینی بعد جراحی پلاستیک و رعایت کردن نکات مهم و روش های خانگی برای شستشو و از بین بردن این بوی بد میپردازیم.

طول مدت بوی بد بینی بعد از جراحی زیبایی عمل و درمان آن

بعد از معرفی علل بوی بد بینی بعد از عمل در مطلب قبلی، با احترام به درخواست برخی از شما کاربران از بخش بهداشت و سلامت نمناک، بر آن شدیم تا راههای رفع بوی بد بینی بعد جراحی پلاستیک و نکات مهم این مسئله را برایتان لیست کنیم.

چه زمانی به پزشک مراجعه نماییم؟

اگر بوی بد داخل بینی برای بیش از 3 ماه ماندگار باشد، باید به پزشک و جراح بینی مراجعه نمود تا علت بوی بد در بینی مشخص گردد. در صورتی که پس از گذشت مدت زمانی این بوی بد غیر قابل تحمل و باعث بروز سردرد و یا حتی سوزش در ناحیه بینی شد، باید حتما به پزشک متخصص مراجعه کنید.

بوی بد بینی تا چه مدت طول می‌کشد؟

بوی بد بینی بعد از جراحی تا مدت 4 الی 6 هفته ادامه خواهد داشت و با گذشت زمان کاهش می‌یابد و باعث بروز مشکل خاصی نمی‌شود.

بوی بد بینی

چکار کنیم بوی بد داخل بینی از بین برود؟

برای از بین بردن بوی بد داخل بینی رعایت مراقبت‌ها بعد از جراحی بینی الزامی است، شما باید با تجویز پزشک از روش های زیر برای شستشو و از بین بردن بوی بد بینی استفاده نمایید. این روش ها عبارتند از:

تمیز کردن بینی با آب نمک یا محلول سالین

برای جلوگیری و از بین بردن بوی بد داخل بینی بعد از عمل جراحی یک گوش پاک کن را به آب نمک یا سالین که محلول آب و نمک استریل شده است، آغشته نمایید و سپس به آرامی داخل بینی خود را تمیز کنید اما مراقب باشید که لخته‌های داخل بینی را به سمت بالا فشار ندهید. ابتدا بخش‌های پایین بینی را پاک کنید و پس از آن لخته‌ها را آرام به پایین منتقل کنید.

اسپری بینی برای شستشو

اگر می خواهید بوی بد بینی شما بعد از عمل از بین برود، با توجه به تجویز پزشک از اسپری سالین روزی چهار بار، به صورت دو پاف در هر حفره بینی استفاده شود. شما می توانید با ترکیب یک قاشق چایخوری نمک و یک فنجان آب گرم و ریختن آن در بطری اسپری، اسپری بینی برای شستشو تهیه نمایید. برای استفاده از اسپری سر را به یک طرف خم و محلول را از یک سوراخ وارد بینی کنید، این محلول از سمت دیگر بینی خارج می شود. اسپری بینی حفره ها را مرطوب نگه می دارد، ریسک عفونت را کاهش می دهد و از تشکیل لخته های خونی خشک جلوگیری می کند.

اسپری بینی

مصرف پماد آنتی بیوتیک

گاهی پزشک برای درمان استفاده از پماد آنتی بیوتیک مانند پنتامایسین و یا موپروسین را به بیمار توصیه می‌کند که خاصیت ضد عفونی کنندگی دارند.گوش پاک کن را آغشته به پماد کنید و با کمک آن سطح داخلی بینی را پاک نمایید.

استفاده از سرنگ

دو هفته بعد از جراحی از سرنگ برای شستشوی بینی و از بین بردن بوی بد داخل بینی استفاده نمایید، بدین صورت که سر خود را کمی به یک سمت خم کنید و نوک سرنگ حاوی محلول شست‌و‌شو را به آرامی داخل بینی بگذارید و محلول را به داخل بینی فشار بدهید تا محلول از حفره دیگر بینی خارج شود.

شستشوی بینی با هیدروژن پروکسید

برای رفع بوی بد بینی و پاکسازی خون خشک شده می توانید با تجویز پزشک و پس از خارج نمودن تامپون بعد از جراحی یک گوش پاک کن را به محلول هیدروژن پروکسید آغشته کنید و بعد به آرامی درون حفره بینی بچرخانید تا خون خشک شده جدا شود.

شستشوی بینی

تمیز کردن قسمت بیرونی بینی

برای از بین بردن مخاط، خارج بینی یک دستمال یا حوله را درون آب گرم خیس کنید و به آرامی روی بینی قرار دهید تا مخاط نرم و تورم کاهش یابد.

داروهای آنتی‌بیوتیک

بعد از عمل بینی اگر پزشکتان برای شما داروی آنتی بیوتیک تجویز نمود، این داروها را در زمان مشخص و در طی دوره مصرف معین شده استفاده و خودسرانه قطع نکنید. ابتلا به عفونت موجب بوی بد داخل بینی می شود.

رفع بوی بد بینی عمل شده با درمان سریع خانگی

51
این مطلب مفید بود ؟10
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک/ن/ا.ن
برچسب : عمل بینی
وبگردی