سدیم و نمک
همه ما میدانیم تغذیه نقش مهمی در سلامت و طول عمر انسان دارد اما برخی افراد هم ممکن است بدون آگاهی تغذیه ای داشته باشند که موجب مرگ زودرس شود.

سدیم و نمک، خوشمزه ای که عمر را کم و مرگ را نزدیک میکند

احتمالا خیلی از شما به دنبال این هستید که ببینید چگونه می توانید طول عمر بیشتر با بدن سالم تری داشته باشید. خودتان هم خوب می‌دانید که تغذیه در این مورد تاثیر بسیار زیادی دارد؛ اما بعضی از عادات هم هستند که باعث می شوند عمر شما کم شود، بدون این که خودتان با خبر باشید.

در این قسمت از نمناک قصد داریم به شما بگوییم که چه خوراکی هایی باعث کاهش طول عمر می‌ شود و خطر پیری و مرگ زودرس را افزایش می دهد.

در تحقیقات سال 2006 و 2010، حدود 500 هزار نفر شرکت کردند. این افراد را قرنطینه کردند و به غذایشان نمک اضافه نمودند. آنها به این نتیجه رسیدند که خوردن نمک تاثیر بسیار زیادی روی طول عمر افراد دارد؛ البته در کنارش سن، جنسیت، نژاد، شاخص توده بدنی، سیگار، فعالیت فیزیکی و رژیم غذایی هم اهمیت بسیار زیادی داشت.

بعد از این که 9 سال روی این افراد تحقیق شد، نتایج نشان داد کسانی که نمک می خوردند، نسبت به کسانی که به ندرت از نمک استفاده می کردند، 28 درصد خطر مرگ و میر زودرس در بینشان بیشتر بود و طول عمر آن ها هم کم می شد.

سدیم و نمک

نمک تنها منبع سدیم نیست

مطالعات محققان به گونه ای پیش رفت تا بتوانند ببینند که نمک خوراکی تا چه حد مورد نیاز بدن است. طبق مطالعات و تحقیقاتی که انجام دادند، فهمیدند که در کشورهای بزرگ، مردم روزانه به طور میانگین 3393 میلی گرم سدیم استفاده می کنند که این میزان باید به 2300 میلی گرم در روز کاهش پیدا کند. از طرفی تنها منبع سدیم نمک نیست و در واقع پاستا، برنج و دیگر غلات هم حاوی سدیم هستند که می توان آنها را جایگزین نمک کرد.

چگونه مصرف سدیم را کاهش دهیم؟

باید مراقب باشید که تا چه میزان از نمک استفاده می کنید. همیشه قبل از اضافه کردن نمک؛ غذا را بچشید و ببینید که چقدر نمک نیاز دارید تا زیاده‌ روی نکنید. از طرفی بهتر است که غذای خانگی استفاده کنید، زیرا غذای آماده و رستورانی سدیم بسیار بالایی دارد.

خوشمزه ای که آدمو بی صدا میکشه

57
این مطلب مفید بود ؟70
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک/ن/ز.ت
وبگردی