جوش لثه به دلیل عفونت و باکتری های دهان و دندان ایجاد می شود که با روش های خانگی و طب سنتی می توان به راحتی این مشکل دهان را درمان کرد.
برای تشخیص سالم بودن یا نبودن دندان و لثهها باید به نکاتی متعددی مانند بافت لثه و دندان، رنگ و شکل لثهها و دندانها توجه کنید.
اگر لثه ی حساسی دارید و زود به زود دچار عارضه می شود خوراکی های پر از فیبر را در تغذیه خود بگنجانید و بدن خود را همیشه هیدراته نگاه دارید.
کلاژن به عنوان فراوانترین پروتئین در بدن شناخته شده است همچنین تاثیر باورنکردنی و عجیب کلاژن بر دندان ها بسیاری را متعجب کرده است.
خارش لثه ها از مشکلاتی است که افراد در سنین مختلف به آن دچار میشوند. بهترین راه حل برای پیشگیری از این مشکل شناخت دلایل ابتلا به خارش لثه است.
پیوره لثه باعث پوسیدگی و از بین رفتن لثه ها و استخوان های اطراف دندان می شود که در صورت درمان نکردن منجر به از بین رفتن دندان ها می شود.
سیاهی و یا تیره شدن لثه ها می تواند ناشی از دلالیل مختلفی مثل بیماری یا مصرف دارو و یا سیگار کشیدن باشد.
عدم رعایت بهداشت دهان و دندان موجب ایجاد بیماری های لثه می شود و درمان نکردن بیماری های لثه، آسیب های جدی و خطرناکی به دندان ها می رساند.
بیماری لثه تاثیر زیادی در بارداری خانم ها دارد و آن را به تاخیر می اندازد به این صورت که خانم هایی که بیماری لثه دارند دیرتر باردار میشوند.
سلامت دهان و دندان یک امر بسیار مهم و ضروری است، که به همین دلیل حتما باید خوراکی های مفید برای حفظ سلامت دهان و دندان و لثه ها را مصرف کنید.
نوعی تغییر وجود دارد که در زمانی که داخل دهان شما اتفاق می افتد خبر از وجود بیماری قلبی در شما می دهد، بنابراین باید این نوعی تغییر دهانی را کاملا جدی بگیرید.
متخصص پریودنتیست در زمینه پیشگیری، تشخیص و معالجه بیماری پریودنتال تخصص دارد که راه های درمانی مختلفی برای درمان بیماری لثه ها ارائه می کنند.
افرادی که لثه هایشان هنگام لبخند زدن کاملا مشخص می شود می توانند جراحی زیبایی له با لیزر انجام دهد و لبخند زیباتری داشته باشند.
اغلب افراد خواهان داشتن دندان و لثه های سالم هستند اما نمی دانند برای داشتن دندان های سالم چه کارهایی باید انجام دهند، نسخه ابوعلی سینا برای رسیدن به این مهم بسیار کاربردی و مناسب است.
خونریزی لثه می تواند نشانه ای از اختلالات جدی تر خونی باشد و ممکن است بیماری لثه ها به دلیل بیماری های جدی تری از جمله دیابت، بیماری قلبی، سکته مغزی و سرطان باشد.