لثه بیماری قلبی
نوعی تغییر وجود دارد که در زمانی که داخل دهان شما اتفاق می افتد خبر از وجود بیماری قلبی در شما می دهد، بنابراین باید این نوعی تغییر دهانی را کاملا جدی بگیرید.

نوعی تغییر در دهان که خبر از بیماری قلبی می دهد

عوامل خطر زیادی برای حملات قلبی مثل بالا رفتن سن، فشار خون بالا، کلسترول بالا و ژنتیک وجود دارد. اگر چه بعضی از علائم هستند که خیلی در نظر گرفته نمی شوند اما می توانند احتمال مشکلات قلبی عروقی را نشان دهند. مطالعه ای در این باره انجام شده است و به این نتیجه رسیده اند که حتی بعضی از وضعیت های دهانی هم می تواند در نشان دادن مشکلات قلبی موثر باشد.

علائم بیماری قلبی  

ارتباط التهاب و عفونت لثه با بیماری قلبی

مطالعات زیادی رابطه بین بیماری قلبی و بیماری های لثه را اثبات کرده است و طبق مطالعات انجام شده افراد مبتلا به التهاب مزمن لثه در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به مشکلات قلبی عروقی هستند. پزشکان ارتباطی را بین التهاب لثه و التهابات عروق پیدا کردند که عامل ابتلا به حملات قلبی، سکته و دیگر بیماری های قلبی عروقی خطرناک است.

یک مطالعه وسیع روی تعداد زیادی از افراد انجام شد که وضعیت قلبی عروقی و همچنین دندانی و لثه آن ها مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد 13 نفر آن ها مشکل قلبی عروقی شدید دارند. بعد از اینکه عوامل خطر را در آن ها کنترل کرده و زیر نظر قرار دادند، متوجه شدند که همه آن ها به بیماری التهاب لثه مبتلا هستند. البته این موضوع در مورد افرادی صدق می کند که هم اکنون بیماری التهابی فعال دارند.

لثه بیماری قلبی

نادیده گرفتن علائم می تواند خطرناک باشد

بسیار مهم است افرادی که از مشکلات استخوان رنج می برند و به بیماری التهاب لثه در گذشته مبتلا بوده اند، در معرض خطر زیادی برای بیماری قلبی عروقی نیستند. فقط در شرایطی بیشتر در معرض خطر هستند که لثه های آنها به طور فعال ملتهب باشد، زیرا آنها بر این عقیده هستند که التهاب لثه باعث فعال شدن و حرکت سلول ها به بافت استخوان می شود و التهاب رگ ها را افزایش می دهد. پس اگر در سن ریسک بیماری های قلبی عروقی هستید، باید وضعیت دندانی و لثه ای خود را کاملاً جدی بگیرید.

این تغییر لثه میگه قلب دچار مشکل شده!

55
این مطلب مفید بود ؟50
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک/ح.ب/ن
وبگردی