غذاهای محلی خراسان

حلیم عدس خراسانی
حلیم عدس خراسانی غذای محلی و سنتی خراسان است که به دلیل داشتن عدس و گوشت و سبزیجات یک غذای بسیار مفید و مغذی می باشد.
طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی

شیوه صحیح درست کردن خوش طعم ترین “اشکنه گوجه فرنگی”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“اشکنه گوجه فرنگی” غذای بسیار خوشمزه با کالری کم اما پرخاصیت است و یک پیشنهاد عالی است برای افرادی که قصد لاغری دارند.
اشکنه قند

طرز تهیه اشکنه قند

زمان مطالعه : 1 دقیقه
اشکنه قند از غذاهای سنتی شهر بیرجند مرکز استان خراسان جنوبی است.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمائید.
کشک سالاری

طرز تهیه “کشک سالاری”

زمان مطالعه : 2 دقیقه
این غذا غذای سنتی شهر بیرجند مرکز استان خراسان جنوبی است.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمائید.
توگی سرداغی

طرز تهیه “توگی سرداغی”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“توگی سرداغی” غذای محلی خراسان رضوی است. گوشت چرخ کرده، ارزن، عدس، کشک، پیازداغ، نعناع داغ، زردچوبه و نمک و فلفل از اجزای این غذای محلی خوش مزه هستند.
آش بی‌ بی سه شنبه

طرز تهیه آش بی بی سه شنبه

زمان مطالعه : 1 دقیقه
آش بی بی سه شنبه یکی از غذاهای محلی اراک و نیشابور (با تفاوتهایی در مواد و طرز تهیه) است که بیشتر جنبه نذری دارد اما می توان در مواقع غیر نذر نیز به عنوان یک غذای کامل یا به مقدار کم برای پیش غذا آن را پخت و میل کرد.
ساطری پلو

روش پخت “ساطری پلو” از غذا های محلی خراسان

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“ساطری پلو” غذای محلی خراسان است که می توانید طرز تهیه آن را به صورت دقیق در آشپزخانه نمناک مشاهده نمائید.
آش بی‌بی سه‌ شنبه

طرز تهیه آش بی بی سه شنبه

زمان مطالعه : 1 دقیقه
آش بی بی سه شنبه یکی از آش های رایج در اراک و نیشابور (با تفاوتهایی در مواد و طرز تهیه) است که بیشتر جنبه نذری دارد اما می توان در مواقع غیر نذر نیز به عنوان یک غذای کامل یا به مقدار کم به مثابه پیش غذا آن را پخت و میل کرد.
بلغور پلو

طرز تهیه “بلغور پلو” غذای محلی و پر طرفدار استان خراسان

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“بلغور پلو” یکی از غذاهای محلی محبوب استان خراسان جنوبی است.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
خورش ریواس

طرز تهیه خورش ریواس با نعناع و جعفری

زمان مطالعه : 2 دقیقه
خورش ریواس به خاطر طعم ترش ریواس، یکی از خوشمزه ترین خورش های فصل بهار است. خورش این خورش را اگرچه می توان به 2روش پخت ولی پخت آن همراه نعنا و جعفری (مانند خورش کرفس) عطر و بوی بی نظیری دارد.
آش ماستی

طرز تهیه “آش ماستی”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“آش ماستی” غذای محلی استان خراسان رضوی شهر سبزوار است. این مقدار برای 4 تا 6 نفر مناسب است.
شله ماش

طرز تهیه “شله ماش”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
شله ماش یکی از غذاهای محلی شهر بجنورد در استان خراسان شمالی و استان لرستان شهر درود است. این غذا را معمولاً خیلی تند می کنند. ماش لِه شله ترکی است که فارسی آن “شله ماش” می شود.
قوروت خراسان جنوبی

طرز تهیه “قوروت” (خراسان جنوبی)به روشی خانگی و آسان

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“قوروت” یک غذای فوق العاده رو با خوراک بادمجان یا پوره سیبزمینی یا مخلوطی از عدس و کدو و سیب زمینی آبپز هم میخورن!خیلی خوب میشه.
کمه جوش

طرز تهیه “کمه جوش” غذایی راحت و رایج مردم خراسان

زمان مطالعه : 2 دقیقه
کمه نوع خاصی از ماست چکیده میباشد که از روستاهای اطراف سبزوار به شهر آورده می شود این غذای پرطرفدار در سبزوار بسیار راحت تهیه می شود.
کله جوش سمنانی

طرز تهیه “کله جوش سمنانی” ساده و خوشمزه

زمان مطالعه : 1 دقیقه
کله جوش یکی از گونه های خوراک ایرانی است. از نامهای دیگر آن می توان به و کشک کله جوش و اشکنه کل جوش اشاره کرد.این غذا بیشتر در استان خراسان و یزد رایج بوده است.
صفحه 1 از 2