غذاهای محلی خراسان

غذاهای محلی بجنورد؛ از ساطری پلو تا آش جوشواره

زمان مطالعه : 2 دقیقه

بجنورد مرکز استان خراسان شمالی است که علاوه بر توریست های زیادی که دارد، دارای تنوع غذایی زیادی می باشد و اغلب غذاهای محلی آن ها شامل آش های مختلف می باشد.

طرز پخت “حلیم عدس خراسانی” غذای سنتی و محلی

“حلیم عدس خراسانی” غذای محلی و سنتی خراسان است که به دلیل داشتن عدس و گوشت و سبزیجات یک غذای بسیار مفید و مغذی می باشد.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

شیوه صحیح درست کردن خوش طعم ترین “اشکنه گوجه فرنگی”

“اشکنه گوجه فرنگی” غذای بسیار خوشمزه با کالری کم اما پرخاصیت است و یک پیشنهاد عالی است برای افرادی که قصد لاغری دارند.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه اشکنه قند

اشکنه قند از غذاهای سنتی شهر بیرجند مرکز استان خراسان جنوبی است.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمائید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “کشک سالاری”

این غذا غذای سنتی شهر بیرجند مرکز استان خراسان جنوبی است.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمائید.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرز تهیه “توگی سرداغی”

“توگی سرداغی” غذای محلی خراسان رضوی است. گوشت چرخ کرده، ارزن، عدس، کشک، پیازداغ، نعناع داغ، زردچوبه و نمک و فلفل از اجزای این غذای محلی خوش مزه هستند.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه آش بی بی سه شنبه

آش بی بی سه شنبه یکی از غذاهای محلی اراک و نیشابور (با تفاوتهایی در مواد و طرز تهیه) است که بیشتر جنبه نذری دارد اما می توان در مواقع غیر نذر نیز به عنوان یک غذای کامل یا به مقدار کم برای پیش غذا آن را پخت و میل کرد.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

روش پخت “ساطری پلو” از غذا های محلی خراسان

“ساطری پلو” غذای محلی خراسان است که می توانید طرز تهیه آن را به صورت دقیق در آشپزخانه نمناک مشاهده نمائید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه آش بی بی سه شنبه

آش بی بی سه شنبه یکی از آش های رایج در اراک و نیشابور (با تفاوتهایی در مواد و طرز تهیه) است که بیشتر جنبه نذری دارد اما می توان در مواقع غیر نذر نیز به عنوان یک غذای کامل یا به مقدار کم به مثابه پیش غذا آن را پخت و میل کرد.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “بلغور پلو” غذای محلی و پر طرفدار استان خراسان

“بلغور پلو” یکی از غذاهای محلی محبوب استان خراسان جنوبی است.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “خورش ریواس” با نعناع و جعفری

“خورش ریواس” به خاطر طعم ترش ریواس، یکی از خوشمزه ترین خورش های فصل بهار است.این خورش را اگرچه می توان به 2روش پخت ولی پخت آن همراه نعنا و جعفری عطر و بوی بینظیری دارد.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “آش ماستی”

“آش ماستی” غذای محلی استان خراسان رضوی شهر سبزوار است. این مقدار برای 4 تا 6 نفر مناسب است.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “شله ماش”

شله ماش یکی از غذاهای محلی شهر بجنورد در استان خراسان شمالی و استان لرستان شهر درود است. این غذا را معمولاً خیلی تند می کنند. ماش لِه شله ترکی است که فارسی آن “شله ماش” می شود.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “قوروت” (خراسان جنوبی)به روشی خانگی و آسان

“قوروت” یک غذای فوق العاده رو با خوراک بادمجان یا پوره سیبزمینی یا مخلوطی از عدس و کدو و سیب زمینی آبپز هم میخورن!خیلی خوب میشه.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “کمه جوش” غذایی راحت و رایج مردم خراسان

کمه نوع خاصی از ماست چکیده میباشد که از روستاهای اطراف سبزوار به شهر آورده می شود این غذای پرطرفدار در سبزوار بسیار راحت تهیه می شود.

زمان مطالعه : 1 دقیقه
صفحه 1 از 2