سس و رب

 سس ارده
“سس ارده” بسیار مقوی و سالم است و در کنار انواع گوشت و سبزیجات یک چاشنی بسیار عالی می باشد.
سس پیتزا

طرز تهیه “سس پیتزا” به صورت خانگی با گوجه فرنگی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“سس پیتزا” که در زمان آماده کردن پیتزا روی خمیر پیتزا قرار می گیرد یکی از سس های خوشمزه و پر طرفدار در سراسر جهان است. این سس خوشمزه را می توانید جایگزین سس های آماده در بازار مثل سس کچاپ کنید.
سس انبه

طرز تهیه “سس انبه” لبنانی مخصوص فلافل

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“سس انبه” بخاطر ادویه و چاشنی های خوش عطرش یک سس پرطرفدار و پرخاصیت است. که برای انواع ساندویچ گرم بخصوص فلافل استفاده می شود.
سس قارچ

“سس قارچ” را با این روش در خانه درست کنید!

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“سس قارچ” یک سس بسیار خوشمزه و مناسب برای استیک، شنیسل و انواع غذاهای گوشتی که می توان با سبزیجات پخته نیز مصرف نمود.
سس بولونز

دستور تهیه “سس بولونز” خوشمزه برای اسپاگتی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“سس بولونز” شاید معروفترین سس برای انواع پاستاها مخصوصاً اسپاگتی می باشد.در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.
مايونز چيپوتل

طرز تهیه سس تند مایونز چیپوتل در خانه

زمان مطالعه : 1 دقیقه
یک سس خوشمزه مناسب برای انواع غذاهای گوشتی و سبزیجاتی ویژهٔ کسانی که دوست دارند غذا یشان را با سس تند میل کنند.همراه ما باشید.
سس پنیری ساندویچ

نحوه درست کردن بهترین و خوشمزه ترین “سس ساندویچ” و اسنک خانگی

زمان مطالعه : 1 دقیقه
طرز تهیه “سس ساندویچ” با پنیر یک دستور تهیه سس ویژه برای ساندویچ های گرم و اسنک های مخصوص است که برای طرفداران سس های تند یک پیشنهاد عالی است.
سس باربیکیو

طرز تهیه “سس باربیکیو” آسیایی (Satay sauce)

زمان مطالعه : 1 دقیقه
خوردن غذاهای کبابی با سس های مخصوص لذیذتر از آن چیزی است که تصورش را بکنید.
سس تارتار

“سس تارتار” را به راحتی در خانه درست کنید!

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“سس تارتار” را با انواع غذاهای گوشتی به ویژه غذا های دریایی میل‎ کنید. این سس با طعم عالی خود باعث می شود که خیلی بوی ضخم غذاهای دریایی را احساس نکنید و از غذایتان چند برابر لذت ببرید. این سس در کنار میگوی پفکی یک غذای کم نظیر را تشکیل می دهد. با این مقدار مواد می توانید یک پیمانه سس در کمتر از 15 دقیقه تهیه کنید.
سس هلندی

روش دیگر تهیه “سس هلندی” با متفاوت ترین طعم

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“سس هلندی” یک چاشنی و سس مخصوص مرغ و میگو می باشد که به راحتی تهیه می شود.
رب گوجه فرنگی

تکنیک های درست کردن “رب گوجه فرنگی” خوش رنگ و بی نظیر

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“رب گوجه فرنگی” یک چاشنی پر مصرف در تمام دنیا که خانگی آن زمین تا آسمان بهتر از کنسروی آن می باشد.
سس رژیمی فرانسوی

دستور تهیه “سس رژیمی فرانسوی” بدون روغن

زمان مطالعه : 1 دقیقه
طرز تهیه سس فرانسوی رژیمی مناسب برای افرادی که رژیم غذایی دارند و نمی توانند از سس های پرچرب استفاده نمایند. “سس رژیمی فرانسوی” را در منزل درست کنید و میل نمایید.
سس بارنز

“سس بارنز” با نکات و طرز تهیه بی نظیر

زمان مطالعه : 1 دقیقه
طرز تهیه “سس بارنز” را می توانید در آشپزخونه نمناک مشاهده نمایید.با ما همراه باشید
موهامورا

بهترین روش پخت برای درست کردن “موهامورا” (سس لبنانی)

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“موهامورا” یک چاشنی با طعم مطبوع لبنانی است که می توانید در انواع غذاهای خود از آن استفاده کنید.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
سس گوجه فرنگی

طرز تهیه “سس گوجه فرنگی” کلاسیک با طعم واقعی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
این هم دستور پخت کلاسیک “سس گوجه فرنگی” (یا همان کچاپ) با طعم واقعی، و تازگی و طراوت مثال زدنی.
صفحه 1 از 6