بادمجان

خرید بادمجان
بادمجان یکی از اعضای مهم سفره های ایرانی است؛ با استفاده از بادمجان میتوان غذاهای متنوع و بسیار لذیذی آماده کرد اما باید انتخاب بادمجان خوب را بلد باشید.
سرخ کردن بادمجان

سرخ کردن بادمجان با کمترین میزان روغن

زمان مطالعه : 4 دقیقه
سرخ کردن بادمجان روغن بسیاری را به خود جذب می کند که این موضوع عوارض فراوانی به همراه دارد، البته راه های مناسبی برای جذب کمتر روغن در سرخ کردن بادمجان وجود دارد.
فریز کردن بادمجان

فریز کردن صحیح بادمجان کبابی و سرخ شده

زمان مطالعه : 5 دقیقه
برای شما نیز پیش آمده است که مقدار زیادی بادمجان بگیرید و ندانید که چگونه آن ها را تازه نگه دارید ؟ برای این کار کافی است بادمجان های کبابی را فریز کنید.
گرفتن تلخی بادمجان

گرفتن تلخی بادمجان، با بهترین روش

زمان مطالعه : 4 دقیقه
تلخی بادمجان امری مشهود و اثبات شده به دلیل وجود ترکیب شیمیایی آلکالوئیدها می باشد. اما آیا می توان این تلخی را قبل و بعد از پخت بادمجان گرفت؟ و چگونه؟
پوست کندن بادمجان کبابی

پوست کندن بادمجون کبابی، به همین راحتی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
برخی از خانم ها برای پوست کندن بادمجان کبابی و دودی دچار مشکل می شوند و برایشان دشوار است، چندین روش ساده اما مناسب برای پوست کندن بادمجان کبابی وجود دارد.
نگهداری بادمجان برای مدت طولانی

ترفند نگهداری بادمجان خام و پخته برای مدت طولانی

زمان مطالعه : 3 دقیقه
اگر شما در منزل بادمجان داشته باشید به راحتی میتوانید چند نوع غذای خوشمزه را آماده کنید، پس بهتر است ترفند های نگهداری طولانی مدت از بادمجان را بدانید.
فواید پوست بادمجان

پوست بادمجون رو میشه خورد؟

زمان مطالعه : 4 دقیقه
همانطور که میدانید پوست برخی از میوه و سبزیجات قابل مصرف و چه بسا بسیار مفیدند. اما در مورد پوست بادمجان، قطعا نمیدانید که مصرفش صحیح است یا اشتباه .
کاهش کلسترول و بادمجان

فرمول کاهش کلسترول با بادمجان

زمان مطالعه : 3 دقیقه
کلسترول بالای خون عامل ایجاد بسیاری از بیماری های انسان است اما استفاده از بادمجان روش طبیعی موثری برای کاهش چربی خون شناخته شده است.
سیاه شدن بادمجان

راز سیاه نشدن بادمجان قبل و بعد سرخ کردن

زمان مطالعه : 2 دقیقه
گاهی ممکن است بادمجان قبل و بعد از سرخ کردن یا پس از برش سیاه شود، دلایل اصلی سیاه شدن بادمجان ها چیست و چه راه حل هایی برای سیاه نشدن آن ها دارد؟
غذا با بادمجان

غذای مجلسی با بادمجان چی میتونم بپزم؟

زمان مطالعه : 7 دقیقه
تنوع غذایی بالا و لذیذ بودن بادمجان دلیلی برای همیشه سرو شدن این غذا در مهمانی ها است. لیست غذاهای مجلسی با بادمجان به شما برای انتخاب بهترین غذا کمک میکند.
غذا با بادمجان

با بادمجون غذا چی بپزم که گوشت و مرغ نخواد

زمان مطالعه : 7 دقیقه
بادمجان به دلیل خوش خوراک بودن و تنوع بالای غذایی به عنوان محبوب ترین صیفی جات شناخته شده. لیست غذا با بادمجان بدون گوشت و مرغ انتخاب را برای شما راحت می کند.
بادمجان برای لاغری

فرمول لاغری با بادمجان

زمان مطالعه : 4 دقیقه
یکی از بهترین راه ها برای لاغری و کاهش وزن استفاده از بادمجان می باشد، البته نحوه استفاده از بادمجان برای لاغری بسیار مهم و حائز اهمیت می باشد.
ترشی بادمجان کبابی

طرز تهیه “ترشی بادمجان کبابی” خوشمزه و پرطرفدار

زمان مطالعه : 1 دقیقه
ترشی بادمجان کبابی یکی از ترشی های پرطرفدار و خوشمزه در بین ایرانی ها و بسیار پر طرفدار است.در این مطلب به آموزش “ترشی بادمجان کبابی” خوشمزه می پردازیم.
خواص بادمجان

با دانستن این خواص بادمجان تغذیه تان تغییر خواهد کرد

زمان مطالعه : 7 دقیقه
بادمجان، از صیفی جات محبوب است که خواص فراوانی برای زیبایی، سلامتی و درمان بیماری ها مختلف دارد و می توانید از آن به میزان کافی در طول هفته استفاده کنید.
طرز تهیه آبگوشت بادمجان و کشک

“آبگوشت بادمجان و کشک” غذای خوش طعم و سنتی کرمانی ها

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“آبگوشت بادمجان و کشک” یک نوع غذای کرمانی است. افرادی که دچار مشکل چاقی یا چربی خون بالا هستند، می توانند از گوشت بدون چربی برای پخت غذا استفاده کنند.
صفحه 1 از 2