فواید پوست بادمجان

زمان خوردن پوست بادمجون + فواید آن

کد مطلب : 82568زمان مطالعه : 4 دقیقه
همانطور که میدانید پوست برخی از میوه و سبزیجات قابل مصرف و چه بسا بسیار مفیدند. اما در مورد پوست بادمجان، قطعا نمیدانید که مصرفش صحیح است یا اشتباه .

حقایقی درباره قابل خوردن بودن پوست بادمجان

هر وقت گراتن یا راتاتوی بادمجان را از رستوران سفارش می دهیم، هر لقمه اش طعم بی نظیری دارد. اما هر گاه که از فروشگاه بادمجان را می خریم، پوست آن به نظر ضخیم و غیرقابل خوردن می آید. اگر چه برخی ترجیح می دهند که بادمجان را پوست بگیرند اما اگر طرز تهیه آن را بلد باشید می توانید بادمجان را با پوست هم مصرف کنید و از مواد مغذی آن بهره ببرید.

کسانی که عاشق سبزیجات هستند معمولا چه کار می کنند؟ آیا قبل از سرخ کردن بادمجان باید پوست آن را بگیریم یا با انجام راهکار هایی می توانیم تلخی یا سفتی پوست بادمجان را از بین ببریم؟ در این قسمت از بهداشت و سلامت نمناک در این باره توضیح خواهیم داد.

پوست بادمجان

می توان پوست بادمجان را خورد؟

بله پوست بادمجان خوردنی است و غنی از این آنتی اکسیدان به نام ناسونین است که جاذب رادیکال های آزاد است و از چربی ها در غشای سلولی مغز محافظت می کند. غشای سلولی از لیپیدها تشکیل شده که مسئول حفاظت سلول از آسیب رادیکال های آزاد هستند و دستورات را از مولکول های پیام رسان دریافت و به سلول می گویند.

حال این سوال پیش می آید که اگرچه بادمجان طعم خوب و ملایمی دارد و برای پختن، کباب کردن و یا سرخ کردن بسیار مناسب است اما پوست ضخیم و تلخی دارد که باعث می شود مردم ترجیح دهند پوست بادمجان را بگیرند.

اما گاهی پوست سبزیجات مغذی ترین قسمت آن است. بر اساس مطالعات انجام شده، میوه و سبزیجات بخش مغذی یک رژیم غذایی هستند و نگه داشتن پوست آن ها، فیبر زیادی را حفظ می کند تا آن جا که می توانید؛ باید میوه و سبزیجات را با پوست بخورید تا فواید بیشتری دریافت کنید.

گاهی پوست میوه و سبزیجات ارتباطی با طعم آن ها ندارند اما افراد برای از بین بردن آلودگی ها پوست آن ها را می کنند، اما این کار ضرورتی ندارد. درست است که پوست سبزیجات حاوی آلودگی، باکتری و بقایای آفت کش هاست اما با شستشوی آن ها با آب و ضد عفونی کننده ها، می توانید آن ها را بدون پوست کندن، بخورید.

حتما سعی کنید در هنگام شستشو روی آن ها دست بکشید، می توانید از سرکه و یا ضدعفونی کننده های تجاری نیز استفاده کنید. گاهی آب نیز به تنهایی برای پاک کردن این آلودگی ها کافیست و سپس شما می توانید از فیبر موجود در پوست میوه و سبزیجات بهره ببرید.

پوست بادمجان خواص

بهترین زمان مصرف پوست بادمجان

اگر می خواهید بادمجان را با پوست مصرف کنید، زمانی که بادمجان تازه و پوست آن شاداب و جوان است، این کار را انجام دهید و از بادمجان های پیرتر و درشت که رنگشان تیره تر و تلخی بیشتری دارند، استفاده نکنید.

ارزش غذایی بادمجان و پوست آن

بادمجان حاوی ریزمغذی فراوان و کالری اندکی است. یک فنجان بادمجان دارای :

  • پتاسیم 188 میلی گرم
  • کلسیم 7 میلی گرم
  • منیزیم 11 میلی گرم
  • فولات 18 میلی گرم
  • فیبر دو و نیم گرم فیبر غذایی

در صورت استفاده از پوست بادمجان فیبر بیشتری به بدنتان خواهید رساند.

 فواید پوست بادمجان

فواید و خواص بی نظیر پوست بادمجان

  • بادمجان و پوست آن دارای خواص فراوانی کالری و کربوهیدرات اندک و فیبر فراوان است.
  • پوست بادمجان سرشار از ویتامین هایی مانند ویتامین K و ویتامین C و پتاسیم، آهن، فولات می باشد اما باید زمان مصرف آن به روش پخت و پز بادمجان دقت نمود.
  • پوست بادمجان یک منبع فیتوکمیکال به نام آنتوسیانین است که از ابتلا به بیماریهای سرطان، التهاب و بیماری های عصبی جلوگیری می کند.
  • به این نکته توجه داشته باشید که پوست ضخیم بادمجان هم قابل خوردن است به شرط آنکه درست پخته شود اما برگ های بادمجان سمی است و هرگز نباید خورده شوند.
  • بادمجان از جمله سبزیجاتی است که نباید خام مصرف شود که اگر به صورت خام خورده شود، می تواند باعث ناراحتی دستگاه گوارش شود.

خواص پوست بادمجان

نکاتی برای انتخاب بادمجان مناسب با نگاه به پوست آن

بادمجان های با پوست روشن تر را انتخاب کنید. بادمجان های جوانتر و کوچکتر پوست نازکی دارند و برای خوردن مناسب ترند اما بادمجان های بزرگتر، بهتر است بدون پوست مصرف شوند. بسیاری از بادمجان هایی که فروخته می شوند، کاملا رسیده هستند و اگر در زمان مناسب چیده شوند، تلخی کم تری دارند و قابل خوردن هستند.

برای بادمجان کبابی، بهتر است بادمجان های کوچکتر را انتخاب کنید. یکی از راه های از بین بردن تلخی بادمجان، خیساندن آن در آب نمک به مدت 15 دقیقه می باشد.

زمان خوردن پوست بادمجون + فواید آن

4.138
این مطلب مفید بود ؟317
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک/ح.ب/ن
برچسب : بادمجان
وبگردی