عدم ارسال پیامک
اگر اخیرا شما هم با مشکل “عدم ارسال پیامک” در گوشی هوشمند خود روبرو شده اید، در این گزارش از بخش تکنولوژی نمناک شما را با نحوه رفع این مشکل آشنا خواهیم ساخت.

آموزش رفع مشکل عدم ارسال پیامک

یکی از مهم ترین خدماتی که اپراتورها نه تنها در داخل کشور و نه تنها در خارج کشور به عموم مشتریان خود ارائه می کنند، ییامک و در اصطلاح SMS (اس ام اس) است که این گزینه با وجود پیشرفت تکنولوژی و انتشار ده ها برنامه مختلف در زمینه پیام رسان اینترنتی، باز هم توسط اپراتورها ارائه می شود چرا که دارای طرفداران زیادی از سرتاسر جهان است.

همچنین این در حالی است که هنوز تعداد زیادی از کاربران از این خدمات استفاده می کنند و برای انجام کارهای روزمره از آن استفاده می نمایند و این نشان دهنده میزان داوطلبان این سرویس است و به همین دلیل نمی توان در مقابل این میزان تقاضا، بطور کل سرویس پیامک را غیرفعال کرد. البته لازم به ذکر است که با این میزان پیشرفت، در طی چند سال آینده این سرویس حذف شود و پیامرسان های مختلفی جانشین آن شوند.

عدم ارسال پیامک

اما این سرویس نسبتا ارزان، می تواند در طول زمان دچار مشکل یا مشکلاتی شود که ساده ترین آن هم می تواند باعث آزرده خاطر شدن شما شوند چرا که شاید پیامک ارسالی شما بسیار مهم باشد و دیرتر از موعد برای شخص ارسال شود و زمانیکه شخص حقیقی یا حقوقی پیامک شما را دریافت کند، دیگر هیچ نیازی به آن نداشته باشد. به همین دلیل در ادامه این گزارش از بخش تکنولوژی نمناک به رفع مشکل عدم ارسال اس ام اس یا همان پیامک خواهیم پرداخت. همراه ما باشید.

دلیل عدم ارسال پیامک

برخی عوامل در عدم ارسال پیامک تاثیر مثبت دارند که قبل از تشریح راه حل های مربوطه، بهتر است در یک نگاه کلی با این عوامل آشنا شوید؛

  1. رد کردن محدودیت تعداد کلمات
  2. کش کردن برنامه پیامک گوشی
  3. اشتباه بودن شماره دریافت کننده
  4. محتوای نامناسب پیامک
  5. عدم وجود اعتبار کافی
  6. مسدود/خاموش بودن شماره مقابل

1- رد کردن محدودیت تعداد کلمات

در گوشی های نسل جدید همان گونه که می دانید حداکثر تعداد پیام ارسالی توسط گوشی به شماره تلفن ها، حداکثر 3 پیامک است که هر پیامک حدودا 70 کارکتر می باشد از این رو اگر شما از این میزان پیام فراتر روید، با هشدار تبدیل شدن متن پیامک به مالتی مدیا روبرو خواهید شد که با مشاهده پیام باید ایست کنید. اما تنها چاره ای که وجود دارد، این است که شما متن پیامک خود را تبدیل به دو پیام جدا گانه کنید تا برای او ارسال شود و با هیچ مشکلی روبرو نشوید. لازم به ذکر است که خطای ظاهر شده در تصویر بالا، همان خطای عبور از محدودیت استکه نباید اتفاق بیافتد.

عدم ارسال پیامک

توجه : این مشکل در گوشی های نسل جدید مشاهده شده است و اما در گوشی های ساده و قدیمی وجود ندارد. اما به صورت تجربی، این مشکل قابل حل نیست و اگر بخواهید حل کنید، تمام حروف فارسی ارسالی بصورت علامت سوال و علامت تعجب برای طرف مقابل ارسال خواهد شد.

2- کش کردن برنامه پیامک گوشی

اگر شما به میزان زیادی از برنامه پیامک گوشی استفاده می کنید، گاها ممکن است در طی این میزان استفاده دچار برخی مشکلات و مسائل شود که به هر میزان شما پیامک ارسال کنید، در مقابل شما را به همان میزان اذیت خواهد کرد. از این رو شما باید حتی به عنوان یک روضنه امید این مشکل را برطرف کنید تا مشکل ارسال نشدن پیامک رفع شود. برای این کار باید طبق مراحل ذیل پیش بروید؛

عدم ارسال اس ام اس

  1. از منو کاربری وارد تنظیمات گوشی شوید.
  2. کمی به سمت پائین اسکرول کنید و با دیدن گزینه Apps، وارد آن شوید.
  3. سپس به دنبال برنامه message یا همان پیامک گوشی بگردید که از شکل و ظاهر آن هم می توانید پیدا کنید.
  4. آنرا انتخاب کنید.
  5. در صفحه باز شده برنامه اس ام اس گوشی، گزینه Storage را انتخاب کنید.
  6. اینک اقدام به حذف حافظه پنهان یا همان حافظه کش با گزینه Clear Cache کنید.

3- اشتباه بودن شماره دریافت کننده

چرا پیامک ارسال نمیشه

گاها ممکن است که شما برای اولین بار به شماره ای که اخیرا آنرا در گوشی ذخیره کرده اید، می خواهید با استفاده از پیامک ارتباط برقرار کنید. از این رو شما اقدام به ارسال پیامک می کنید و با پیغام عدم ارسال پیامک، مکن است یک اس ام اس را چندین بار به شخص مقابل ارسال کنید و اما از آنجاییکه شماره اشتباه است، شخص مقابل قادر به دریافت پیام نخواهد بود. از این رو در این مواقع شماره را بررسی کنید.

4- محتوای نامناسب پیامک

عدم ارسال پیام در گوشی

بطورکلی استفاده از برخی کلمات و عبارات در برخی اپراتورها مسدود شده اند و زمانیکه پیام ارسالی شما شامل این عبارات باشند، سیستم های هوشمند اپراتورها این کلمات را شناسایی خواهند کرد و در نهایت باعث عدم ارسال پیامک خواهند شد و توصیه ای که برای شما داریم این است که محتوای متن را بررسی کنید و در صورت وجود چنین مشکلی، تصحیح کنید.

5- عدم وجود اعتبار کافی

یکی دیگر از عمده ترین دلایل عدم ارسال پیامک به دوستانمان، عدم وجود اعتبار کافی است که همیشه یک معضل بوده و این روزها هم وجود دارد. با این وجود اعتبار خود را باید بررسی کنید که در ادامه به کدهای مربوطه اشاره خواهیم کرد؛

  1. اعتبار ایرانسل : # 2 * 1 * 555 *
  2. اعتبار همراه اول : # 11 * 140 *
  3. اعتبار رایتل : # 140 *

6- مسدود/خاموش بودن شماره مقابل

اما یکی دیگر از عوامل رایج در عدم ارسال پیامک، خاموش بودن گوشی طرف مقابل است که اگر شما تمام راه های بالا را انجام دهید، باز هم قادر به ارسال پیامک به او نخواهید بود. از این رو توصیه ای که برای شما داریم این است حتما بعد از مدت زمان نسبتا زیادی از ارسال پیامک و عدم دریافت آن، اقدام به تماس با شخص مقابل کنید و از مسدود/خاموش بودن گوشی او مطلع شوید.

از کجا بفهمیم پیام ارسال شده؟!

جدای از موارد بالا شاید این سوال برای شما پیش بیاید که بعد از ارسال پیامک از کجا بفهمیم پیام ما ارسال شده است؟! این یک فرایند ساده و آسان می باشد که شما می توانید در طی چند ثانیه آنرا انجام دهید. برای این کار ابتدا وارد پیام رسان گوشی شوید و سپس وارد صفحه ارسال شده پیام شوید. اینک دست خود را بر روی متن پیام نگه دارید تا منویی برای شما باز شود.

عدم ارسال پیامک

بعد از باز شدن منو، گزینه View details یا همان مشاهده جزئیات را انتخاب کنید تا جزئیات ریز را به شما نمایش دهد. در صفحه ای که برای شما باز می شود، می توانید گزینه ای به نام Delivery report را مشاهده نمائید که اگر متن پیام ارسال شده باشد، در قسمت زیرین آن received را مشاهده خواهید کرد که به معنای دریافت شدن متن پیام می باشد و اگر عبارت requested را مشاهده کردید، به معنای در انتظار دریافت می باشد.

آموزش ساده رفع مشکل عدم ارسال پیامک

2323
این مطلب مفید بود ؟128195
منبع : بخش تکنولوژی نمناک/ف.ن
برچسب : ترفندستان
وبگردی