علائم سرطان
اغلب افراد بر این باورند که درمان بیماری سرطان بسیار سخت است، اما در صورت مشاهده علائم هشدار دهنده سرطان می توان به پزشک مراجعه کرد که الیته این موضوع می تواند به درمان سرطان کمک شایانی کند.

علائم اولیه و هشدار دهنده سرطان

از دیدگاه جهانی، سرطان نیز یکی از علل اصلی مرگ زودرس است ، گاهی اوقات می تواند بدون هشدار پیشرفت کند اما اکثر موارد علائم هشدار دهنده دارند. هر چه زودتر علائم احتمالی سرطان را تشخیص دهید، شانس زنده ماندن بیشتر است.

بیشتر سرطان ها:

به گفته نقطه نظر جهانی، سرطان های زیر یکی از رایج ترین انواع سرطان هستند، به استثنای سرطان های پوستی غیرملانوما:
_سرطان مثانه
_سرطان پستان
_سرطان روده و مقعد
_سرطان کلیه
_لوسمی
_سرطان ریه
_ملانوما
_سندروم غیر هوجکین
_سرطان پانکراس
_سرطان پروستات
_سرطان تیروئید
سرطان سینه و ریه شایع ترین این موارد هستند و بیش از 200.000 نفر سالانه تشخیص داده می شوند و این عدد در مورد سرطان های کبد، لوزالمعده و یا سرطان تیروئید 60.000 نفر است.
در حقیقت هر ساله میلیونها نفر مبتلا به سرطان پوست غیرملانوما تشخیص داده می شوند و آن را شایع ترین سرطان در کشور می سازند.
کارسینوم سلول پایه (BCC) و سرطان سلول سنگفرشی (SCC) دو نوع سرطان پوست غیرملانوما هستند. سرطان پوست غیرملانوما به ندرت مهلک و کشنده می شوند و در نتیجه کم تر از 0.1 درصد از مرگ های سرطانی در سال را دارند.
علائم دقیق ممکن است بین اشکال سرطان متفاوت باشند علاوه بر این چنانچه در بخش سلامت نمناک گفته شده است برخی از سرطان ها، مانند پانکراس، ممکن است باعث بروز علائمی نشود با این حال، برخی نشانه های آشکار نیز وجود دارد.
علائم سرطان

انواع سرطان

کاهش وزن از علائم هشداردهنده سرطان:

وقتی سلول های سرطانی به افراد سالم حمله می کنند بدن شما ممکن است با کاهش وزن پاسخ دهد.
تغییر پوست به خاطر سرطان پوست نیز ممکن است شامل زخم هایی باشد که یا التیام نمی یابد و یا زخم هایی که التیام می یابند ولی بر می گردند نیز شامل شود.

تغییراتی در گوارش از علائم هشداردهنده سرطان :

سرطان ها می توانند به مشکلاتی با تغذیه، مانند گوارش، تغییر اشتها، و یا درد بعد از خوردن منجر شوند. فرد مبتلا به سرطان معده ممکن است علائم زیادی نداشته باشد، به خصوص در ابتدای کار. با این حال، سرطان می تواند موجب علائمی نظیر سو هاضمه، تهوع، استفراغ، و باد کردگی ایجاد شود.
مشکلات بلعیدن می تواند به سرطان های مختلفی مانند سر و گردن و نیز سرطان پروستات مرتبط باشد.
اما این تنها سرطان دستگاه گوارش (GI) نیست که می تواند موجب این علائم شود. سرطان تخمدان همچنین می تواند با نفخ و یا احساس سیری که از بین نمی رود، همراه باشد. تهوع و استفراغ نیز می تواند نشانه ای از سرطان مغز باشد.
علائم خطرناک سرطان

علائم هشدار دهنده سرطان 

عرق شبانه یکی از علائم هشداردهنده سرطان:

عرق شبانه شدیدتر از عرق کردن سبک و یا احساس گرمای بیش از حد گرم است. معمولاً باعث می شوند که شما خیس عرق شوید. همانند دیگر علایمی که قبلاً ذکر شده بود، عرق شبانه می تواند به دلایل متعددی رخ دهد که مربوط به سرطان است.
با این حال، عرق شبانه را می توان به مراحل اولیه چندین سرطان، از سرطان خون تا لنفوم تا سرطان کبد مرتبط کرد.

سرطان هایی بدون علایم هشدار دهنده:

با اینکه بسیاری از سرطان ها علایم دارند اما برخی اشکال محتاط تر هستند. سرطان سینه ممکن است منجر به هیچ علائم یا نشانه هایی نشود تا زمانی که به مرحله پیشرفته برسد. سابقه خانوادگی و همچنین تورم مکرر لوزالمعده ممکن است باعث افزایش ریسک شما شود. اگر این مورد در شما وجود دارد، ممکن است پزشک شما به طور منظم غربالگری سرطان را توصیه کند. برخی موارد سرطان ریوی ممکن است منجر به علایم ظریف و علائم بدون اسرفه معروف شود. انواع خاصی ممکن است موجب افزایش سطح کلسیم خون شوند، نشانه ای که ممکن است بدون کار آزمایشگاه تشخیص داده نشود.
سرطان کلیه، به ویژه در مراحل اولیه، نوع دیگری است که ممکن است منجر به علایم قابل توجهی نمی شود. سرطان کلیه بزرگ تر یا بیشتر ممکن است منجر به علائمی نظیر درد در یک طرف بدن، خون در ادرار و یا خستگی شود. اما این نشانه ها اغلب نتیجه دلایل دیگری هم هستند.
تخمین زده می شود که 609.640 نفر در سال 2018 در اثر سرطان جان خود را از دست داده اند. مردان بیشتر از زنان مشکلات مهلک دارند. در عین حال، ACS تخمین می زند که انتظار می رود بیش از 20 میلیون نفر تا سال 2026 از سرطان جان سالم به در ببرند.
کلید نجات سرطان، مسئولیت سلامتی تان است. دقت کنید که چکاپ های سالانه خود را از دست ندهید و مطمئن شوید که همه معاینات را طبق توصیه پزشک خود انجام می دهید.
نشانه های سرطان

سرطان هایی که بدون علائم هشدار دهنده هستند 

 

نشانه ها ، علائم اولیه و هشدار دهنده انواع سرطان

4.2337
این مطلب مفید بود ؟28552
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : healthline / بخش بهداشت و سلامت نمناک/ح.ب /ن
برچسب : سرطان پوست
وبگردی