ازدواج از روی ترحم
ازدواج از روی ترحم و بخاطر دلسوزی، نوعی ازدواج است که نظرات درمورد صحیح و غلط بودن آن متفاوت است؛ کارشناسان چه میگویند؟

حقایقی درباره ازدواج از روی ترحم و دلسوزی

ازدواج از روی ترحم و دلسوزی یا احساس گناه، یکی از بدترین دلایل دختر و پسرهای جوان برای ورود به زندگی مشترکی است که پایان خوشی نخواهد داشت. اینکه یک فرد انسان دوست و مهربان باشید ویژگی بسیار خوبی است اما اینکه بخواهید آینده و تمام زندگی خود را صرف نجات شخصی کنید که مسئول مشکلاتش نیستید، عواقبی خواهد داشت که در این بخش از نمناک به آن خواهیم پرداخت.

ترحم و دلسوزی

نشانه و علامت ازدواج از روی دلسوزی و ترحم

با پرسش چند سؤال ساده می‌توانید به واقعیت مشکل‌های خود پی ببرید و مطمن شوید که با همسرتان به دلیل دلسوزی ازدواج کرده اید یا خیر؟ 

آیا با هدف تغییر مسیر زندگی فرد مقابل یعنی همسرتان با او ازدواج کرده اید؟

آیا در زندگی مشترک، نقش یک دایه مهربانتر از مادر را بازی می‌کنید؟

اینکه بخواهید دیگری را نجات دهید، احساس خوبی است، اما اگر این تصمیم تنها بر پایه نجات دادن فرد دیگر یا همدلی با شرایط او بنا شده باشد، زندگی مشترکی که از آن لذت ببرید و رضایت خود را در آن بیابید، ایجاد نخواهد شد.

آثار منفی و عواقب ناشی از ازدواج بر اساس ترحم

زمانی که از روی ترحم با کسی ازدواج می‌کنید، این تصمیم ممکن است به عواقب منفی منجر شود که در طول زمان نمی‌توان آن‌ها را نادیده گرفت، عواق و آثار منفی که در ادامه لیست شده اند:

  • در این نوع ازدواج، ممکن است خودتان را به طور کامل به فراهم کردن نیازها و خواسته‌های طرف مقابل اختصاص دهید و به تدریج توجه به خود را از دست دهید.
  • وابستگی به جای عشق و ارتباط واقعی تمام زندگی شما را فرا گرفته و به مروز در این زندگی مشترک، فرسوده می شوید.
  • استقلال شخصیتی و عرت نفس شما ممکن است به خطر بیافتد و در آنجا که ترحم بر زندگی مشترک حاکم است، شما به تدریج قدرتتان را از دست می‌دهید.
  • در این نوع زندگی، روحیه شما ضعیف می‌شود و آسیب‌پذیر می‌گردید.
  • احتمال تجربه قدرنشناسی و افسردگی در این نوع زندگی بسیار بیشتر است.
  • کم کم نقش شما به عنوان یک شریک زندگی به عنوان یک پدر یا مادر دوم تبدیل می‌شود و شما احتمالاً در ادامه به عنوان پذیرنده عیب‌ها و مشکلات طرف مقابل خواهید بود.
  • هرچه ترحم و احساس دلسوزی شما نسبت به همسرتان بیشتر باشد، احتمال افزایش تنش‌ها و نقدها در رابطه شما افزایش می‌یابد و در نهایت این موضوع باعث ایجاد احساس تنفر و شکست در شما می‌شود.
  • شما همیشه نگران خواهید بود که با ترک زندگی مشترک، به جای نجات دادن، بیشتر همسر خود را به مشکلات کشانده‌اید. این موجب می‌شود که مشکلات شما بیشتر شده و ممکن است برای هر دو طرف تلفات بیشتری ایجاد کند.
  • این تنش‌ها و مشکلات به حدی می‌رسند که ممکن است به تخریب روابط شما با دیگران نیز منجر شوند.

ازدواج بر اساس ترحم

روش جلوگیری از ازدواج از روی ترحم و دلسوزی

  • برای جلوگیری از پاسخ مثبت به خواستگارتان از سر ترحم و دلسوزی، بهتر است به صورت منطقی و با دقت خود را ارزیابی کنید. اگر لازم باشد، با یک مشاور مجرب مشورت کنید تا از ورود به یک انتخاب نادرست جلوگیری کنید.
  • بخود یادآوری کنید که شما مسئول مشکلات دیگران نیستید. شما مسئول حل هیچ یک از مشکلات او نیستید، بنابراین نمی‌توانید با ازدواج به تنهایی مشکلات شریک زندگی خود را حل کنید.
  • اگر نامزد شما با مشکلات روانی یا افسردگی دست و پنجه نرم می‌کند و خودش تلاشی برای درمان یا بهبود اوضاع نمی‌کند، نمی‌توانید انتظار داشته باشید که با ازدواج مشکلات او را حل کنید.
  • این درست است که بعد از ازدواج زوجین مسئول همدیگر در خوشی و ناراحتی خواهند بود، اما اگر دلیل اصلی ازدواج، همراهی در مشکلات طرف مقابل باشد، این نشانه‌ای از تصمیم اشتباه است.
  • زندگی با شخصی که نمی‌تواند با مشکلات خود کنار بیاید و همیشه به یک پشتوانه نیاز دارد، بیشتر از آنچه فکر می‌کنید خسته‌کننده‌تر خواهد کرد و هیچ سودی برایتان نخواهد داشت پس با تصورات غلط خود را وارد زندگی مشترکی که بر پایه و اساس دلسوزی پایه ریزی شده است، نکنید.

ازدواج از روی ترحم و دلسوزی؛ درسته یا غلط؟

4.26
این مطلب مفید بود ؟51
منبع : بخش سبک زندگی نمناک /ن
وبگردی