غذاهای محلی کردی

برویشین
“برویشین” از غذاهای محلی استان کردستان است که از ترکیبات بسیار ساده ای تشکیل می شود اما طعم دلنشینی دارد.
عدسی با رشته

طرز تهیه “عدسی با رشته”

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“عدسی با رشته” یکی از غذاهای محلی شهر سقز در کردستان است.این غذا ظاهری بسیار شبیه به عدسی معمولی دارد.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
دانه کولانه

طرز تهیه آش “دانه کولانه” خوشمزه خطه کردستان

زمان مطالعه : 1 دقیقه
این آش جز غذاهای تقریبا مناسبتی خطه کردستان می باشد که هنگام اولین رویش دندان های شیری کودکان تهیه و بین اقوام پخش می شود اما در فصل های سرد سال بنا بر ذائقه افراد طبخ می گردد.
خورش تره

طرز تهیه “خورش تره” با گوشت ، یک رقیب جدی برای قورمه سبزی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
همانطور که از اسم این غذا مشخص است، تره بخش اصلی این وعده خوشمزه را تشکیل می دهد. “خورش تره” کردی غذایی سبک و خوش طعم است که می توانید آن را به راحتی تهیه و استفاده کنید.
آش دوغ کردی

طرز تهیه “آش دوغ کردی”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
آش سنتی کرمانشاه و بسیار خوش طعم که به “آش دوغ کردی” معروف می باشد را در این بخش از آشپزخانه نمناک آموزش می بینید.