روش های استعلام سیم کارت
اگر چندین سیم کارت به نام شما ثبت شده اند و اطلاعی در مورد آنها ندارید، در این گزارش از نمناک با روش های مختلف و کاربردی “استعلام سیم کارت” آشنا خواهید شد.

نحوه استعلام سیم کارت های به نام

اگر شما هم از آن دسته از افراد هستید که علاقه ندارید که سیم کارت کاری و سیم کارت شخصی تنها یک سیم کارت باشد، یقینا دو یا چند سیم کارت را به نام خود خریداری کرده اید و در تایم های کاری سیم کارت های کاری خود را روشن می کنید تا مشتریان شما به این سیم کارت ها تماس بگیرند و شب هنگام هم خاموش خواهید کرد تا مزاحمتی صورت نگیرد.

اما گاها ممکن است تعداد سیم کارت های بسیار زیادی به صورت خواسته یا ناخواسته به نام شما ثبت شوند و در نهایت حتی با احتمال یک درصد نیز برای شما دردسر ساز شوند و این در صورتی است که شاید اصلا شما کار خاصی انجام نداده باشید و سیم کارتی که به نام شما است، در گوشی فرد دیگری فعال باشد و با استفاده از آن سوء استفاده کنند.

این در حالی است که در سال 95 حدودا 900 هزار سیم کارت بی هویت در کشور ثبت شده است که خوشبختانه با ایجاد سامانه استعلام سیم کارت در کشور، تعداد چشمگیری از سیم کارت های بی هویت که شاید در حال و یا حتی در شرف کلاهبرداری بودند، غیر فعال شدند که در جهت جلوگیری از خسارت های میلیاردی انجام شدند.

 سیم کارت

از این رو روش های مختلفی برای استعلام سیم کارت های ثبت شده به نام وجود دارند که در این زمینه می توانند به شما کمک کنند که چه سیم کارت هایی به اسم شما هستند که در ادامه این گزارش از بخش تکنولوژی نمناک قصد داریم شما را با روش های استعلام تعداد سیم کارت آشنا سازیم. همراه ما باشید.

1- سامانه استعلام تعداد سیم کارت

سیم کارت

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای استعلام سیم کارت های ثبت شده به نام، وب سایتی را ایجاد کرده است که عموم مردم می توانند به آن مراجعه کنند و با وارد کردن اطلاعات درخواست شده اقدام به دریافت لیست سیم کارت هایی که به نام آنها ثبت شده است نمایند. این کار بسیار آسان است و شما با کلیک بر روی لینک ذیل به سایت ذکر شده منتقل خواهید شد؛


2- استعلام سیم کارت با پیامک

یکی دیگر از روش هایی که شما می توانید با استفاده از آن اقدام به استعلام مالکیت سیم کارت کنید، استفاده از سامانه پیامکی می باشد که عموم مشترکان اپراتورهای مختلف می توانند از این سامانه پیامکی استفاده کنند. برای استفاده از این سامانه تنها کافی است که کد ملی خود را به سامانه پیامکی 3000150 یا شماره 3000504901 ارسال کنید و منتظر دریافت لیست سیم کارت های به نام خود باشید.

در سال های اولیه افتتاح این سامانه پیامکی، هر کاربر می توانست 10 روز یکبار به این سامانه پیام ارسال کند که این یک ضعف بود که این روزها نیز کماکان وجود دارد و امیدواریم این مشکل سریعتر رفع شود تا تکلیف سیم کارت های بی هویت که این روزها نسبت به سال های گذشته با کاهش چشمگیری روبرو شده اند، شناسایی و قطع شوند.

استعلام سیم کارت

سوال : هر شخص چند سیم کارت می تواند داشته باشد؟

پاسخ : هر شخص طبق گزارش های انجام شده می تواند به تعداد 9 سیم کارت را که تعداد حداکثر هست را به نام خود کند که اگر این تعداد بیشتر باشد، سیم کارت سلب مالکیت خواهد شد و در اختیار اپراتورهای مختلف برای فروش قرار خواهد گرفت.


3- برنامه استعلام سیم کارت

خوشبختانه اپراتورهای کشور برای استعلام سیم کارت هر شخص در طی اقدامی جالب و خاص قدم برداشتند و شما می توانید با نصب برنامه های کاربردی این اپراتورها اقدام به استعلام سیم کارت های ثبت شده به نام خودتان کنید. استعلام سیم کارت همراه اول و استعلام سیم کارت ایرانسل، بدون نیاز به نصب برنامه هایی که هویت آنها مشخص نیست، امکان پذیر است و شما باید برنامه هایی که متعلق به این دو اپراتور هستند را دانلود و نصب کنید تا هر چه بهتر بتوانید اقدام کنید.

سامانه استعلام تعداد سیم کارت

برای استعلام سیم کارت اپراتورهای همراه اول باید برنامه کاربردی «همراه من» را نصب و ثبت نام کنید و سپس با فشردن آیکون پروفایل در قسمت بالا سمت راست برنامه، لیست شماره هایی که به نام شما هستند را مشاهده کنید. در ایرانسل هم باید برنامه «ایرانسل من» را نصب و ثبت نام کنید و سپس از منو گزینه پرونده را انتخاب کنید و سپس لیست سیم کارت های ثبت شده به نامنتان را استعلام کنید. به همین سادگی! در ادامه لینک های دانلود برنامه های ذکر شده قرار داده شده اند؛

روش های کاربردی استعلام سیم کارت های مختلف

2.745
این مطلب مفید بود ؟2421
منبع : بخش تکنولوژی نمناک/ف.ن
وبگردی