ثروتمندترین سرآشپز جهان
گوردون جیمز رمزی سرآشپز اسکاتلندی که معروف به افسونگر آشپزی می باشد صحبت های بسیار مهم و کاربردی را در رابطه با رازهای موفقیت خود مطرح کرده است.

اسرار گوردون جیمز رمزی، ثروتمندترین سرآشپز جهان

آیا می خواهید که راز موفقیت "گوردون رامسی"را بدانید ؟ وی زمانی که کار رستوران را آغاز کرد سرمایه ای نداشت اما خیلی زود عقل خود را به کار گرفت و در این حرفه کمر همت بست. در این مقاله به راز موفقیت شغلی او اشاره خواهیم داشت. او برای هیچ سوالی پاسخ منفی نداشت و دقیقا می دانست افراد چه خواسته ای دارند.

گوردون رامسی کیست؟

گوردون جیمز رمزی OBE متولد 8 نوامبر 1966 در اسکاتلند است که صاحب چندین رستوران بوده و رستورانهایی نام آشنا و بزرگ را در چهار گوشه جهان اداره می کند و رویکرد کاری منحصر به فردی در آشپزی داشته و افتخارهای زیادی را در این زمینه کسب کرده است.

به رستوران های او 16 ستاره میچلین اهدا شده که اکنون دارای 7 عدد از آنهاست. رستوران اصلی این سرآشپز در چلسی لندن است که از سال 2001 تا کنون 3 ستاره میشلن دریافت کرده است.

این سرآشپز ماهر در نوجوانی به سراغ فوتبال رفت اما زمانی که در آن پیشرفت نموده بود، با مصدومیت شدید دوران فوتبالی خود را به پایان رساند و در 19 سالگی با گذراندن دوره های آموزشی آشپزی پا به دنیای آشپزی گذاشت. این آشپز همه فن حریف در اجرای برنامه های تلویزیونی نیز موفق است که یکی از شناخته شده ترین آثار او برنامه تلویزیونی کابوس های آشپزخانه است.

فوربس در سال 2015 نام او را به دلیل دریافت درآمد 60 میلیون دلاری در یک سال اخیر در لیست پردرآمدترین افراد مشهور جهان در رتبه 21 قرار داد.

گوردون رامسی

لیست راز های موفقیت گوردون رامسی (ثروتمندترین سرآشپز جهان)

راز های موفقیت گوردون رامسی در زمینه تجربه حرفه آشپزی و رستوران داری او است که در یک مصاحبه آنها را بازگو کرده است، اسراری که در ادامه ی این بخش از نمناک خواهید خواند.

1- سعی کنید خیلی باهوش نباشید

حتی اگر آدم خیلی باهوشی هم هستید سعی کنید گاهی هم خود را به ندانستن بزنید. اگر همیشه بگویید من همه چیز را میدانم کار درست پیش نمی رود! مثلا در حرفه آشپزی اگر ادعا کنید همه چیز را در مورد آن بلد هستید، ممکن است گاهی پخت غذا خراب شود!

2- بازار خود را بشناسید

گوردون رامسی می گوید بهتر است بازار مورد تقاضا را بشناسید به عنوان مثال در خصوص حرفه رستوران داری چنانچه در منطقه ای رستوران افتتاح کرده اید که مردم آن منطقه عاشق نوع خاصی غذا هستند و شما در رستوران غذای دیگری را تهیه و آماده فروش کرده اید.

در نظر مردم آن منطقه چندان رستوران معروفی نخواهید شد بنابراین باید به خوبی بدانید تقاضای بازار چیست و خواسته مشتریان دقیقا چیست و سپس همان خواسته مشتری را در چرخه تولید محصول به کار ببندید. این استراتژی دقیقا از سوی شرکت "اپل "و در روند تولید آی پد صورت گرفت که به خوبی این راهکار موثر واقع شد.

ثروتمندترین آشپز

3- در صورت نیاز تقاضای کمک کنید

دلیلی ندارد که خواه از سر لجاجت و غروز و یا به دلیل خجالت و کم رویی درخواست کمک از دیگران نکنید. حتی اگر با خودتان فکر می کنید که همه چیز را می دانید باید بگویم هرگز این طور نیست. خیلی از افراد هستند که قبلا کارهایی را انجام داده و تجربه کرده اند که شما در حال حاضر در حال تجربه انجام آن هستید. پس بهتر است از آن ها در این خصوص سوالاتی داشته باشید که پاسخ های آنان به مراتب شما را در انجام این کار یاری می کند.

در دنیای کار و تجارت باید افراد به صورت یک تیم و به طور گروهی به یکدیگر کمک کنند تا از بازدهی عملکرد خوبی بهره مند باشند. اگر در کار خود مانده اید که چه کنید و در عین حال از دیگران در این خصوص کمک نمی گیرید، چه بسا مدت بیشتری در این حالت باقی بمانید.

4- نسبت به هدف خود معتقد باشید و موانع را پیدا کنید

قبلا هم اشاره کردیم که نیاز است به هدف خود معتقد باشید و خود را به جلو پیش ببرید و دائما نسبت به عقاید و افکار خود دودل و بدبین نباشید. نمی دانم تا چه حد از خود انتظار موفقیت در این تجربه کاری را دارید اما بدانید این انتظار موفقیت از خود، شما را به گونه ای معتقد می کند که به آن نقطه مورد نظر موفقیت واقعا برسید.

موفقیت گوردون رمزی

5- از گفتگو و ارتباط با اطرافیان هراس نداشته باشید

بهتر است نسبت به گفتگو و برقراری روابط با دیگران مشتاق باشید. این افراد می توانند کارگران، کارمندان محیط کار شما و یا دیگر افراد باشند. توجه کنید بازاریابی، موضوع بسیار مهمی در امور تجاری است و چنانچه شما ارتباطتتان را بیشتر نکنید چطور این امکان وجود دارد که از سوی دیگران دیده شوید و یا آوازه تان به گوش برسد. در کل این خود یک راز موفقیت است.

6- هیچ گاه کیفیت محصول را به خطر نیندازید

چنانچه دغدغه ارائه محصول با کیفیت مطلوب نداشته باشید، امری کاملا اشتباه است. چرا که موجب بروز شرایط نه چندان راضی بودن و یا حتی عدم رضایت مشتریان از روند کیفی ارائه محصول می گردد لذا در خصوص انجام شدن روند کارتان به طور مطلوب، باید زمان کافی اختصاص دهید و آن را بار دیگر به دقت و درستی انجام دهید.

رازهای آشپزی

7- همیشه سعی کنید کمی بهتر نسبت به قبل باشید

اگر نمی خواهید پیشرفتی داشته باشید، پس دقیقا چه می خواهید؟ منتظر چه هستید تا اوضاع تان پیشرفت کند؟ بنابراین همیشه سعی کنید در خصوص کاری که انجام می دهید، کمی بهتر نسبت به قبل باشید. این دقیقا راهکاری است که کمک می کند تا در حرفه تان پیشرفت کنید و در عین حال نشان می دهد که شما قادر هستید خود را با تغییر شرایط موجود وفق دهید و روند کارتان را ادامه دهید.

 

اسرار ثروتمندترین آشپز

8- با توجه به توانمندی هایتان، خیلی جاه طلب نباشید

هر چیزی را ساده و در عین حال زیبا ببینید! اگر کمی بیش از حد توانمندی هایتان پا فراتر بگذارید و دچار حس جاه طلبی در حرفه خود شوید دور و برتان خالی می شود و تنها می مانید!

مثال خوبی که می توان در این خصوص مطرح کرد زمانی است که شما می خواهید وب سایت خود را در یکی از رسانه های جمعی از جمله فیس بوک یا تویتر ایجاد کنید. وقتی که این وب سایت را در یکی از این سرویس های رسانه ای ایجاد می کنید، زمان زیادی صرف آن می کنید تا اینکه سایت شما محتوای بهتری داشته و امکان بازاریابی بیشتر شده و در عین حال جذب مشتریان بیشتر به سایت وجود داشته باشد اما اگر زمانی به این سه مورد گفته شده اختصاص ندهید، در نتیجه ارتباطی با مشتریان برقرار نخواهد شد و در عین حال دورتان از مشتری خلوت می شود که البته کسی این موقعیت را نمی خواهد.

9- قانون افزایش با کاهش

دبیر اقتصاد من اولین کسی بود که راجع به قانون کاهش میزان بازدهی توضیح داد اینکه وقتی شما کارکنان بیشتری استخدام می کنید تا میزان بازدهی کل کار بیشتر شود نسبت به زمانی که یک نفر را استخدام کرده اید، چنانچه هر کدام از کارکنان ساز خود را بزنند، در نهایت میزان بازدهی کار کاهش پیدا کمی کند.

راز موفقیت گوردون رمزی، ثروتمندترین سرآشپز جهان

4.425
این مطلب مفید بود ؟223
منبع : بخش سبک زندگی نمناک/ح.ب/ن
وبگردی