تب دندان نوزاد
وقتی نوزادتان شروع به دندان درآوردن بکند ممکن است با برآمدگی لثه باکتری ها وارد بدنش شوند و کودک شما دچار تب شود که نشانه مبارزه بدن با باکتری هاست.

تب دندان در آوردن نوزاد و آنچه شما مادر و پدر باید بدانید

دوران دندان در آوردن برای بعضی از نوزادان می تواند دوران سختی باشد، ممکن است نوزاد شما کل شب را گریه کند و یا کلافه باشد و به خود بپیچد، در پروسه دندان در آوردن معمولا تب با درجه پایین رایج است، علاوه بر این که ممکن است علائم دیگری نیز دیده شوند، اگر در لثه نوزاد خود خراشی دیدید، به این معناست که کودک آماده دندان در آوردن می باشد. آیا در مورد تبی که در این دوران به وجد می آید، نگرانید؟

تب دندان درد تا زمانی که دندان از لثه بیرون بزند، ادمه پیدا می کند که در نوزادان مختلف، مدت زمان آن متفاوت است، برای بعضی از نوزادان، این پروسه تنها چند روز و برای بعضی دیگر چند هفته طول می کشد، در طول این دوران، کاملا طبیعی است که نوزاد شما کلافه شود و یا اشتهایش کاهش پیدا کند.

تب های درجه پایین نیز در طول این پروسه کاملا معمولی هستند، پروسه دندان در آوردن به طور طبیعی دمای بدن نوزاد را بالا می برد، زمانی که تب بیشتر از دو روز طول کشید، می توانید به پزشک متخصص اطفال مراجعه کنید، اگر نوزاد شما تب بالای 38 درجه سیلیوس (100.4 درجه فارنهایت) داشت، این یک نشانه است که نوزاد شما مریض است.

تب دندان نیش

چگونه می توان تب دندان درآوردن نوزاد را کاهش داد؟

تب دندان نوزاد با چه نشانه هایی همراه است؟

در مواردی که نوزاد، سرماخوردگی، کم اشتهایی، تب، خستگی و دیگر علائم رایج را داشته باشد، می توان گفت که علت انها دندان در آوردن است، از انجایی که دندان در آوردن برای هر نوزادی طبیعی است، اما وجود هر نوع علائمی نامربوط به ان باید به پزشک گزارش داده شود. 

این که چگونه علائم تب دندان درآوردن را از بیماری تشخیص دهیم، موضوع مهمی می باشد، فرزند شما در موارد اشاره شده در بخش نوزاد در نمناک احتمالا بیمار است و به مراجعه به پزشک نیاز دارد:

  • زمانی که بینی نوزاد کیپ است یا آبریزش بینی دارد.
  • زمانی که کودک اسهال و استفراغ داشته باشد.
  • کودکی که روی پوستش جوش بزند.
  • کودکی که عطسه یا سرفه کند.

تب دندان چند روز طول میکشد

تب و علائم دندان درآوردن نوزاد 

چه چیزی باعث تب دندان در آوردن می شود؟

دندان در آوردن اغلب با تب درجه پایین بدن همراه است، برای کودکانی که کمتر از سه ماه دارند، تب درجه پایین حدود 100.4 درجه فارنهایت می باشد، اما برای نوزادان بزرگ تر از سه ماه، تب درجه پایین به تب های پایین تر از 102 درجه فارنهایت می گویند،

در طول پروسه دندان در آوردن، هنگام برآمدگی لثه، خونریزی بسیار کمی اتفاق می افتد که در این دوران احتمال وارد شدن باکتری به قسمت خونریزی کرده وجود دارد، تب یکی از نشانه های این است که بدن در حال مبارزه با باکتری هاست که در پروسه دندان در آوردن وارد بدن نوزاد شده اند،

این تب همچنین می تواند نشانه عفونت گوش یا عفونت ویروسی باشد، اگر حس کردید که اب دهان نوزاد بیشتر از حد طبیعی بیرون می ریزد و همزمان درد شدید دارد، حتما در حال دندان در آوردن است، تب هایی که در این دوران یک یا دو روز طول بکشند، نباید شما را نگران کنند.

تب دندان درآوردن چند روز طول میکشد

علت اصلی تب نوزاد در زمان دندان درآوردن چیست؟

چگونه می توان تب دندان در آوردن را درمان کرد؟

دندان در آوردن چقدر طول می کشد؟

در ادامه بخش مراقبت از نوزاد نمناک توضیحات مفیدی خواهد داشت تا در این شرایط اقدامات لازم و صحیح را انجام دهید.

معمولا تب های دندان در آوردن معمولی نیازی به درمان ندارند، در طول دندان در آوردن می توانید به کودک، پستانک، اسباب بازی دندانی، چیزهای خنک یا هرچیز دیگری بدهید که نیاز او به جویدن را آرام می کند، اطمینان حاصل کنید که این لوازم چیزهای ریزی نداشته باشند که کودک با کندن آن ها نتواند آن را بخورد و راه نفسش بسته شود.

قرص های دندانی در این دوران توصیه نمی شوند، مگر اینکه از انها به منظور کاهش درد یا ناراحتی استفاده کرد، قرص های دندانی توسط سازمان دارو و غذا تایید نشده اند و بیشتر برندها در مورد استفاده زیاد از مواد سمی بلادونا در ان خبر می دهند.

درد دندان درآوردن

درمان تب دندان درآوردن نوزاد

اگر تب نوزاد بعد از دو یا سه روز به صورت خود بخودی بهبود نیافت، یا اینکه کودک خوردن و نوشیدن را کامل کنار گذاشت، باید به متخصص اطفال مراجعه کنید.

اگر هنوز مطمئن نیستید که کودک در حال دندان در آوردن است یا اینکه بیمار است، باید به پزشک متخصص مراجعه کنید.

اگر کودک شما علائمی مثل آبریزش از دهان، کلافگی، به خود پیچیدن و همچنین تب خفیف دارد، منتظر دیدن دندان های سفید او در سریع ترین زمان ممکن باشید. 

 

تب دندان نوزاد چرا و چند روز طول میکشه ؟ + علامت مهم

4.4443
این مطلب مفید بود ؟38954
منبع : بخش سبک زندگی نمناک /ن /آ
وبگردی