ویزای استرالیا
در این مطلب 10 اشتباه بزرگ که ویزای استرالیا شما را به خطر می اندازند جمع کرده ایم تا هنگام درخواست حواس تان را جمع کنید و مرتکب آن ها نشوید.

به خطر افتادن ویزای استرالیای شما با 10 اشتباه !

رپورتاژ اگهی : ادارهٔ امور داخلی استرالیا که که وظیفهٔ رسیدگی به درخواست های مهاجرتی را هم بر عهده دارد، سازمان بزرگی است. هرساله صدها هزار درخواست ویزای استرالیا در این سازمان بررسی می شوند. این سازمان به دلیل مقدار و حجم بالای پرونده ها، وقت ندارد به تک تک درخواست های ویزا رسیدگیِ شخصی بکند.

انتظار نداشته باشید به شما تلفن کنند و بگویند مثلا در درخواست خود مرتکب اشتباه شده اید. قرار نیست شخصی از این اداره شما را در مسیر درست هدایت کند.

اگر در درخواست ویزا مرتکب اشتباه شوید، رد می شود؛ به همین سادگی، تمام! به همین خاطر، 10 اشتباه بزرگ که ویزای استرالیا شما را به خطر می اندازند در این مقاله جمع کرده ایم تا هنگام درخواست حواستان را جمع کنید و مرتکب آن ها نشوید.

1. درخواست ویزای اشتباه

وقتی پای ویزای استرالیا به میان می آید، انتخاب نقش مهمی ایفا می کند. ویزاهای زیادی هستند که باید یکی از آن ها را انتخاب کنید. انتخاب ویزای مناسب از بین این همه گزینه، کار دشواری است.

انتخاب درست، به شرایط و خواسته های شما بستگی دارد. می خواهید اقامت دائمی بگیرید، یا فقط مدت کوتاهی در استرالیا می مانید؟ می خواهید در استرالیا تحصیل یا کار کنید؟ می خواهید در آینده معرف اقوام برای آمدن به استرالیا باشید؟ کجای استرالیا می خواهید زندگی کنید؟ بسته به پاسخ هایتان، ویزاهای فراوانی هستند که می توانید انتخاب کنید. انتخاب اشتباه، هزینه های هنگفتی ممکن است برایتان به بار بیاورد. باید از همان قدم اول، انتخاب درستی داشته باشید؛ پس ویزای مناسب شرایط خودتان را انتخاب کنید.

2. بیان نکردن سوابق کیفری در درخواست ویزا

شاید قبلا پایتان به دادگاه باز شده و سابقهٔ کیفری قدیمی هم داشته باشید. شاید چند ده سال پیش بوده، شاید خانواده و دوستان و چه بسا همسرتان هم از آن خبر ندارند. شاید با خودتان فکر کنید هیچ اهمیتی ندارد، ولی اصلا این طور نیست. ادارهٔ امور داخلی استرالیا نظر دیگری دارد و به سوابق کیفری اهمیت زیادی می دهد. دروغ گفتن دراین باره، یا حتی فراموش کردن آن، یکی از رایج ترین و در واقع بدترین اشتباهاتی است که افراد هنگام درخواست ویزای استرالیا مرتکب می شوند.

ادارهٔ امور داخلی استرالیا به آنچه شما دربارهٔ سوابق کیفری خودتان هنگام پُر کردن فرم های درخواست ویزا عنوان کرده اید، بسنده نمی کند. آن ها حسابی پرس وجو می کنند و اگر چیزی پیدا کنند، از ورود شما به استرالیا جلوگیری خواهند کرد. بیان صادقانهٔ سابقهٔ کیفری، همیشه به نفع خودتان است.

3. بی توجهی به ریزه کاری های درخواست ویزای استرالیا

هنگام درخواست ویزا، کوچکترین جزئیات هم اهمیت دارند. چه مهاجرت به استرالیا از طریق کار را مدنظر دارید و چه مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در هر صورت برای موفقیت درخواست ویزای استرالیا باید همهٔ فرم ها را درست پُر کنید. حتی کوچکترین اشتباه هم می تواند گران تمام شود. ادارهٔ امور داخلی استرالیا به جزئیات خیلی اهمیت می دهد و اطلاعات ارائه شده را به طور کامل بررسی می کند. پاسخ ندادن به یک پرسش، اشتباه نوشتن تاریخ یا حتی اشتباه های املایی کوچک، ممکن است فرایند ویزای شما را به تأخیر بیندازند، یا حتی بدتر از آن، باعث رد کل درخواست ویزای استرالیا بشوند.

4. اهمیت ندادن به مسئلهٔ زمان در درخواست ویزا

درخواست ویزای استرالیا

در درخواست ویزا، زمان بسیار مهم است. بسته به اینکه کدام ویزا را انتخاب کرده اید، زمان بندی سفت وسختی وجود دارد که حتما باید طبق آن جلو بروید. هر چیزی را باید سروقت آماده کنید و فرم ها را به موقع ارائه بدهید. اگر تاریخ مهمی را در این فرایند از دست بدهید، ممکن است برایتان گران تمام شود. باید مکاتبات ادارهٔ امور داخلی استرالیا را به دقت بخوانید و همهٔ تاریخ های مرتبط را یادداشت کنید تا ضرب الاجل ها را از دست ندهید.

5. نگفتن حقیقت، و البته همهٔ حقیقت، در درخواست ویزا

شاید با خودتان فکر کنید ادارهٔ امور داخلی استرالیا بین متقاضی ویزایی که دروغ گفته، با کسی که صرفا نکتهٔ کوچکی را فراموش کرده یا نادیده گرفته تمایز قائل می شود. اما واقعیت این است که هیچ تفاوتی بین این دو نیست. درخواست ویزای استرالیا با دقت فراوانی بررسی می شود. حوادث تروریستی و جرایم سازمان یافته در آن سوی مرزهای استرالیا، باعث بیشتر شدن نگرانی های امنیتی در این کشور شده است. فرایند درخواست ویزا، اکنون از همیشه دشوارتر است.

برای ادارهٔ امور داخلی استرالیا، جاماندن اطلاعات در درخواست ویزا، زنگ خطر محسوب می شود. حتی اگر فرایند درخواست ویزا را با موفقیت هم پشت سر بگذارید، این احتمال وجود دارد که در توقیف بمانید و در نهایت هم از این کشور اخراج شوید. در چنین شرایطی، باید مدت زمان مشخصی صبر کنید تا بتوانید دوباره درخواست بدهید. ادارهٔ امور داخلی استرالیا ترتیب همه چیز را از قبل داده است. آن ها همهٔ ترفندها را می شناسند. تنها راه تان این است که همهٔ حقیقت را بگویید.

6. ارائه نکردن اسناد لازم برای درخواست ویزا

هر آنچه در فرم های درخواست ویزای استرالیا می نویسید، باید با سند، مدرک، نامه از کارفرمای قبلی، سند ازدواج و امثال این ها اثبات شود. هر ادعایی که مطرح می کنید، باید سندی هم داشته باشد که ادارهٔ امور داخلی استرالیا بتواند صحت آن را بررسی نماید.

مهم تر از آن، اسناد باید معتبر و به زبان انگلیسی باشند، یا با استفاده از خدمات ترجمهٔ معتبری، به انگلیسی ترجمه شده باشند. ادارهٔ امور داخلی استرالیا اسنادی که این ویژگی ها را نداشته باشند، نمی پذیرد. مرتکب این اشتباه رایج نشوید.

7. درست اقدام نکردن در همان بار اول

همیشه می گویند اگر بار اول موفق نشدید، دوباره تلاش کنید. ولی آیا این گفته، دربارهٔ درخواست ویزای استرالیا هم صدق می کند؟ اگر با خودتان فکر می کنید آن قدر درخواست می کنم تا ادارهٔ امور داخلی استرالیا خسته شود و بالاخره درخواستم را قبول کند، متأسفانه سخت در اشتباه هستید.

سابقهٔ درخواست ویزای ناموفق در گذشته، ممکن است هنگام درخواست مجدد ویزا به ضررتان تمام شود. این سازمان جزئیات درخواست های ویزا و نتایج آن ها را ثبت و نگهداری می کند. اگر فردی که قبلا درخواستش رد شده، دوباره درخواست ویزا بدهد، ادارهٔ امور داخلی این کشور با دقت بیشتری، حتی بیشتر از گذشته، درخواست وی را بررسی خواهد کرد. پس از همان قدم اول، باید همه چیز درست باشد.

8. فراهم نکردن همهٔ پیش نیازهای ویزای انتخابی

مدارک ویزای استرالیا

هر ویزایی پیش نیازهای مشخصی دارد که باید آماده شوند تا درخواست ویزا قبول شود. اگر فقط تعدادی از آن پیش نیازها را فراهم کنید، یعنی خودتان را آمادهٔ رد شدن کرده اید. باید تک تک الزامات هر ویزایی را تهیه کنید. ادارهٔ امور داخلی استرالیا تصویر کلی را می بیند، نه فقط آنچه شما به عنوان بهترین داشته های خودتان ارائه کرده اید. پس چه مهاجرت به استرالیا از طریق کار را مدنظر دارید و چه مهاجرت از طریق سرمایه گذاری حتما همهٔ ملزومات ویزای انتخابی را فراهم کنید.

9. ندانستن یا استفاده نکردن از حق تجدیدنظر پس از رد شدن درخواست ویزا

نباید فکر کنید رد شدن درخواست تان، انتهای مسیر آرزوی شما برای رفتن به استرالیاست. اگر نامهٔ رد درخواست از ادارهٔ امور داخلی استرالیا گرفتید و خیلی راحت تسلیم شدید، بزرگترین اشتباه ممکن را کرده اید.

مکاتباتی را که از سوی ادارهٔ امور داخلی انجام می شود، باید به دقت مطالعه کنید. نامه های این سازمان در بسیاری از موارد راهکارهایی برای درخواست تجدیدنظر ارائه می دهند. باید گزینه هایی را که برای درخواست تجدیدنظر دارید، بدانید. همه چیز به پایان نرسیده است. چه بسا بتوانید از این گزینه ها استفاده کنید.

اگر حق تجدیدنظر، یا فرصتی برای بررسی مجدد درخواست ویزا دارید، باید زمان آن را هم که معمولا محدود است، در نظر بگیرید. گاهی اوقات هم پس از رد درخواست ویزا، چند گزینه پیش پایتان قرار دارد، بنابراین باید حتما با دقت انتخاب کنید.

10. استفاده نکردن از توصیه های حرفه ای در موقع نیاز

فرایند درخواست ویزا بسیار پیچیده، سردرگم کننده و خسته کننده است. ممکن است به راحتی دچار اشتباه بشوید. با هر اشتباهی که مرتکب می شوید، شانس تأیید ویزای خود را کاهش می دهید. استفاده از توصیه های حرفه ای از همان قدم اول، بهترین راه برای به حداکثر رساندن شانس موفقیت درخواست ویزای استرالیا است.

جست وجویی سریع در اینترنت، ده ها گزینه برای بهره بردن از توصیه های حرفه ای پیش پایتان می گذارد. البته همهٔ آن ها ادعا می کنند که خوبی شما را می خواهند، اما چگونه خوب را از بد جدا می کنید؟ چطور آدم مناسبی را انتخاب می کنید که شما را در این مسیر هدایت کند؟

بهترین راه این است که به سراغ وکیل مهاجرتی بروید؛ یک وکیل مهاجرت استرالیا که معتبر باشد. وکیل خوب، باید سوابق خوبی از پرونده های موفق داشته باشد. اگر به دنبال توصیه های قانونی دربارهٔ مهاجرت به استرالیا هستید، باید فقط از یک نفر راهنمایی بگیرید. در فرایند درخواست ویزا، استفاده از افراد حرفه ای و اجرای دقیق قانون، آرامش ذهنی بیشتری به شما خواهد داد. در همین راستا می توانید از دکتر دانیال شبرخ، وکیل رسمی امور مهاجرتی و وکیل پایه یک دادگستری استرالیا کمک بگیرید. کارشناسان ایشان در مجموعه مهاجرت پلاس آماده اند تا صفر تا صد خدمات اخذ ویزا را برای شما انجام دهند. همچنین وکلا و کارشناسان زبده این مجموعه، پس از ورود شما به استرالیا نیز از طریق دفتر مهاجرت پلاس در استرالیا شما را همراهی خواهند کرد.

10 اشتباه بزرگ که ویزای استرالیا شما را به خطر می اندازد

55
این مطلب مفید بود ؟50
نظر سنجی برای این مطلب غیر فعال شده است
وبگردی