درمان سرطان سینه

با تشخیص زودهنگام و انتخاب روش درمانی مناسب، سرطان سینه را شکست دهید

کد مطلب : 108119
زمان مطالعه : 4 دقیقه

یکی از شایع‌ترین سرطان‌ها در بین زنان، سرطان سینه است که سالانه زنان زیادی در سراسر دنیا به آن مبتلا می‌شوند. یکی از مهم‌ترین سؤالاتی که در مورد این نوع سرطان وجود دارد این است که آیا سرطان سینه باعث مرگ می‌شود؟

در پاسخ باید گفت که میزان مرگ و میر ناشی از سرطان سینه به عوامل مختلفی همچون نوع سرطان سینه، مرحله تشخیص سرطان، عوامل بیولوژیکی و ژنتیکی، روش‌های درمان و هم چنین تخصص و مهارت جراح بستگی دارد. تشخیص زودهنگام سرطان سینه، انتخاب روش درمانی مؤثر و رعایت توصیه‌های مراقبتی یک فوق تخصص سرطان پستان مجرب و باتجربه مانند دکتر حجت فلوشیپ فوق تخصص جراحی سینه می‌تواند شانس موفقیت درمان و بقای بیمار را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

جراحی سرطان سینه

جراحی سرطان سینه یکی از روش‌های درمانی مؤثر برای درمان سرطان سینه است. جراحی سرطان پستان به منظور از بین بردن توده‌های سرطانی و جلوگیری از پخش و گسترش آن به سایر قسمت‌های بدن انجام می‌شود. این روش درمانی هم چنین به جلوگیری از بازگشت سرطان سینه نیز کمک می‌کند. ممکن است در کنار روش جراحی از روش‌های دیگری همچون پرتودرمانی، شیمی‌درمانی، هورمون‌درمانی یا درمان هدفمند نیز استفاده شود تا شانس موفقیت درمان افزایش یابد.

جراحی سرطان سینه ممکن است به روش‌های مختلفی همچون ماستکتومی ( برداشتن تمامی بافت سینه) و یا لامپکتومی ( برداشتن توده سرطانی به همراه بخشی از بافت سالم اطراف آن) انجام می‌شود. عمل سرطان سینه ممکن است به منظور کاهش حجم تومور و یا از بین بردن بقایای سلول‌های سرطانی انجام شود. در صورتی که سرطان پستان به سایر بخش‌های بدن سرایت کرده باشد، جراحی سرطان سینه می‌تواند به کاهش علائم و بهبود کیفیت زندگی بیمار کمک کند.

در صورتی که اندازه تومور کوچک باشد و بیماری در مراحل اولیه باشد معمولاً از روش لامپکتومی استفاده می‌شود تا هم بافت پستان حفظ شود و هم تومور از سینه بیمار خارج شود. اما اگر بیماری در مراحل پیشرفته باشد و اندازه تومور نیز بزرگ باشد از روش ماستکتومی استفاده می‌شود و کل بافت سینه برداشته می‌شود. انتخاب روش جراحی مناسب سرطان سینه به عوامل مختلفی از جمله حجم توده سرطانی، میزان پیشرفت بیماری، سلامت عمومی بیمار، محل تومور،نتیجه‌ی آزمایش ژنتیک و تشخیص جراح بستگی دارد.

جراحی سرطان سینه با از بین بردن بافت سرطانی، از گسترش و پخش سرطان به سایر قسمت‌های بدن جلوگیری می‌کند و شانس موفقیت درمان را افزایش می‌دهد. این روش درمانی هم چنین مزایای دیگری همچون کاهش خطر بازگشت سرطان، افزایش طول عمر بیمار، امکان حفظ بافت پستان در صورت انجام لامپکتومی، کاهش علائم بیماری مانند درد و یا تورم و بهبود اعتماد به نفس فرد را نیز در پی دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به صفحه "عمل سرطان سینه"  مراجعه کنید.

آیا سرطان سینه درمان می شود؟

دکتر سرطان سینه در تهران

انتخاب بهترین جراح سرطان سینه یکی از مهم‌ترین اقداماتی است که باید با دقت و حساسیت زیادی انجام شود چرا که نتیجه نهایی جراحی تا حدی زیادی به این انتخاب وابسته است. با توجه به اینکه پزشکان زیادی در زمینه جراحی پستان در حال فعالیت هستند و همه آن‌ها از تجربه و تخصص کافی در این زمینه برخوردار نیستند، لازم است با در نظر گرفتن فاکتور‌های همچون تخصص و تجربه، سوابق و مهارت، شهرت و اعتبار، نظرات بیماران قبلی، میزان موفقیت جراحی‌های قبلی و تجهیزات و امکانات مورد استفاده اقدام به انتخاب یک جراح پستان متخصص و مجرب کنید.

دکتر علی حجت، فلوشیپ فوق تخصص جراحی بیماری‌های پستان، یکی از همین جراحان مجرب و متخصص سرطان سینه هستند که هم به صورت تخصصی در این زمینه تحصیلات آکادمیک دارند، هم تجربه و تخصص گسترده و عمیقی در زمینه تشخیص و درمان بیماری‌های سینه از جمله سرطان سینه دارند و هم با انتخاب روش جراحی مناسب، بیشترین تعداد جراحی سرطان سینه موفق را به ثبت رسانده‌اند. ‌ایشان با بررسی دقیق شرایط بیمار و معاینه فیزیکی‌ایشان و هم چنین تجویز آزمایشات تصویربرداری مناسب برای فرد اقدام به تشخیص زودهنگام و به موقع سرطان سینه می‌کنند و با در نظر گرفتن تمامی جوانب و شرایط، بهترین و ایمن‌ترین روش جراحی را برای بیمار انتخاب می‌کنند تا ضمن درمان سرطان سینه از بروز عوارض و خطرات احتمالی از جمله خطر مرگ و میر جلوگیری کنند.

 در وب سایت دکتر حجت (جراح سرطان سینه) شما می توانید سوابق تحصیلی و پزشکی ایشان را بررسی کنید و از تجربه و تخصص دکتر حجت اطمینان حاصل نمایید.

سؤالات رایج در رابطه با آیا سرطان سینه قابل درمان است؟

آیا سرطان سینه را میتوان درمان کرد؟

در صورتی که سرطان سینه به موقع و زودهنگام تشخیص داده شود و از روش درمانی مناسبی استفاده شود، قابل درمان است.

آیا جراحی سرطان سینه شامل برداشتن کامل پستان است؟

خیر، جراحی سرطان سینه بسته به میزان پیشرفت بیماری ممکن است شامل برداشتن تمام پستان و یا خارج کردن توده سرطانی و تنها بخشی از بافت اطراف آن باشد.

برای یافتن پاسخ سؤالاتتان در مورد جراحی سرطان سینه کافی است به بر روی لینک (سوالات متداول سرطان سینه) کنید تا با ورود به سایت دکتر علی حجت، پاسخ تمامی سؤالات متداول در مورد جراحی سرطان سینه را پیدا کنید.

توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .