علائم سردی بدن
طبع سرد باعث بوجود آمدن حالات ناخوشایندی در بدن شما خواهد شد از این رو بهتر است علائم و نشانه های طبع سرد را بشناسید و برای درمان آن اقدام کنید.

علائم سردی بدن و نشانه های بالا بودن سردی طبع

حتما شما هم شنیده اید که در توضیح یک بیماری یا حالت ناخوشایند، گفته می شود طبع سردی بدن بالاست. این بالا بودن سردی بدن به دلایل مختلفی ایجاد می شود که در مطالب قبلی کامل در موردش توضیح دادیم و دانستید که خوردن غذاهای طبع سرد و برخی عادات ناسالم سبک زندگی می تواند این مسئله را تشدید کند و علائم سردی بدن در طب سنتی را ایجاد کنند. اما پیش از هر اقدامی باید علائم را بشناسیم و بدانیم که نشان های سردی بالا در بدن چیست. برای آنکه بدانید سردی بدنتان بالاست یا نه، دقایقی در این بخش از بهداشت و سلامت نمناک، همراه ما باشید.

بی حالی و کسالت در طول روز

اگر مرتب احساس بی حالی و کسالت دارید، سردی بدن تان بالاست و این حالت بطور مشهود بر شما اثر گذاشته است.

کسالت

تغییر بی دلیل وزن

اختلالات تغذیه‌ای، مشکلات گوارشی، یا عدم جذب مواد غذایی به دلیل طبع سرد بدن می‌تواند باعث کاهش وزن بی دلیل شود.

ریزش مو و سفیدی مو

افرادی که طبع شان سرد است یا بهتر بگوییم، سردی بدنشان بالاست، بیشتر از سایز افراد دچار ریزش مو و سفیدی مو بخصوص سفیدی زودرس مو می شوند.

ابتلا به مشکلات روحی روانی

افراد با مزاج سرد و خشک با بیماری‌های روحی، از جمله اضطراب، وسواس، و افسردگی، و همچنین اختلالات خواب، روبرو هستند.

اختلالات پوست

بالا بودن سردی بدن تاثیر مستقیم روی پوست هم میگذارد، اثراتی همچون اختلالات پوست و مو، نظیر اگزما و خشکی پوست و همچنین لک‌های پوستی.

اختلالات پوستی

یبوست، نفخ و دیگر مشکلات گوارشی

طبع سرد و بالا بودن سردی بدن ممکن است باعث کاهش فعالیت گوارش و ایجاد مشکلاتی نظیر یبوست و نفخ شود. علاوه بر این، مشکلات گوارشی همچون هموروئید و شقاق نیز از جمله نشانه‌هایی است که ممکن است در افراد سرد مزاج وجود داشته باشد.

میل شدید به شیرینی

با بالا رفتن سردی بدنتان،میل به مصرف شیرینی ممکن است در شما بیشتر شود. به دلیل افزایش نیاز بدن به انرژی یا احساس ترجیح به طعم‌های شیرین در افراد با طبع سرد باشد.

علائم سردی بدن؛ سردی بدنت بالاست اگه ....

57
این مطلب مفید بود ؟70
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک/ن/ن.ح
وبگردی