کارشناس سازمان هواشناسی گفت: هم زمان با افزایش غلظت و انباشت آلاینده های جوی در شهرهای پرجمعیت، از اواخر وقت امشب سامانه بارشی از غرب ایران وارد کشور خواهد شد.
سازمان هواشناسی کشور، از بارش باران و کاهش دما در بیشتر مناطق کشور، از امروز تا اوایل هفته آینده خبر داد.
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: در 15 استان کشور طی 24 ساعت آینده، بارش باران و برف و وزش باد شدید موقتی پیش بینی می شود.
کارشناس سازمان هواشناسی گفت: بارش باران و وزش باد از عصر امروز از شمال غرب کشور آغاز و طی فردا و پس فردا به نیمی از مناطق کشور از جمله تهران خواهد رسید.
رئیس مرکز خشکسالی گفت: مدل ها نشان می دهند که بارش ها در پاییز و سه ماهه زمستان به نرمال نزدیک می شود.
کارشناس سازمان هواشناسی گفت: شدت بارش ها امروز (یکشنبه) برای نواحی جنوبی کشور است، همچنین بارش ها در مناطقی از تهران، البرز و سمنان ادامه دارد.
سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از بارش برف و باران در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه، آزادراه تهران- شمال و آزادراه قزوین- رشت و هم زمان آمادگی کامل راهدارخانه ها خبر داد.
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وقوع رگبار و رعد و برق در نقاط مختلف کشور طی امروز (13 آبان ماه) خبر داد.
کارشناس هواشناسی گفت: با ورود سامانه بارشی از شمال غرب، در بیشتر مناطق کشور شاهد بارش باران خواهیم بود.
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران در هشت استان طی امروز (11 آبان ماه) خبر داد.
میزان غلظت آلاینده ذرات کمتر از 2.5 میکرون هم اکنون بالاتر از حد قابل قبول است و توصیه می شود افراد حساس در معرض هوای آزاد قرار نگیرند.
کارشناس سازمان هواشناسی از تداوم بارش باران در شمال غرب و غرب کشور خبر داد و گفت: بازگشت آلودگی هوا برای شهرهای صنعتی و تهران در روز سه شنبه قابل پیش بینی است.
بارش طی آبان ماه در استان تهران کمتر از حد نرمال و دما در شرایط نرمال یا نیم درجه بیشتر از آن پیش بینی می شود.
کارشناس سازمان هواشناسی گفت: طی روزهای آینده کاهش دمای هوا و افزایش بارش باران در مناطق مختلف کشور ادامه خواهد داشت.
امروز در سواحل شمالی، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی بارش پراکنده، وزش باد و کاهش نسبی دما پیش بینی می شود و سامانه بارشی از جمعه وارد کشور می شود.