غذاهای محلی همدان

طرز تهیه آبگوشت قرمه همدان؛ یه شام و ناهار خوشمزه

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۶/۱۲
زمان مطالعه : 2 دقیقه

آبگوشت قرمه سبزی یکی از غذاهای اصیل همدانی است که طعم بسیار متفاوت و لذیذی دارد و هر انسانی باید یکبار این طعم را تجربه کند.

دمی یارما؛ یه غذای مقوی، خوشمزه و سریع

دمی یارما یک غذای محلی است که به علت استفاده از بلغور گندم که در زبان و فرهنگ همدانی به آن یارما می گویند یک وعده غذایی بسیار کامل و مقوی است.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

غذاهای محلی خوش عطر و طعم همدان

استان همدان دارای فرهنگ غذایی متفاوتی می باشد. اغلب غذاهای محلی همدان شامل غذاهای آبکی و آش های مختلف است.

زمان مطالعه : 7 دقیقه

طرز تهیه “آش میوه” ؛ غذای مخصوص و سنتی همدانی ها

آش میوه یکی از لذیذ آش های تبریز و اردبیل است ، در این مطلب می توانید طرز تهیه “آش میوه” را مشاهده کنید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “آش آبغوره” غذای محلی همدانی ها

“آش آبغوره” یکی از غذاهای محلی استان همدان است که دارای دستور تهیه بسیار آسانی می باشد.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

دستور پخت بهترین “خورش غوره بادمجان با گوشت”

خورش غوره بادمجان را میتوانید با مرغ یا گوشت به دو روش متفاوت درست کنید و این غذا به دلیل وجود غوره تازه در فصل تابستان بیشتر صرف می شود.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

روش تهیه آش سوماق تویسرکان با طعم بی نظیر و فوق العاده عالی

آش سوماق تویسرکان یکی از غذاهای محلی و سنتی استان همدان است که در تهیه آن از حبوبات و چغندر استفاده می شود به همین دلیل ارزش غذای بالایی دارد.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

“خورش غوره بادمجان” را با خوشمزه ترین روش درست کنید

“خورش غوره بادمجان” یکی از غذاهای محلی استان همدان است و به دلیل رسیدن تازه غوره ها در تابستان این غذا بیشتر صرف می شود.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

نحوه پخت و آماده سازی مواد “کشمش پلو”

“کشمش پلو” را می توانید با طرز تهیه آماده شده در بخش آشپزی سایت نمناک مشاهده نمایید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “آش برنج و گشنیز”پرطرفدار مردم همدان

از جمله غذاهای خوشمزه مربوط به شهر همدان می توان “آش برنج و گشنیز” را نام برد.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمایید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “آش خیارچنبر”

“آش خیارچنبر” از غذاهای محلی می باشد که طرز تهیه این نوع آش را می توانید در آشپزخانه نمناک مشاهده نمایید.با ما همراه باشید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “قیساوا خرما” بسیار ساده اما مقوی

قیساوا نام یک غذای محلی ایرانی بسیار ساده اما مقوی و خوشمزه است که طرز تهیه آن را می توانید در آشپزخانه نمناک مشاهده کنید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه غذای محلی و ایرانی “ساج کباب”

“ساج کباب” غذای محلی آذریایجان شرقی و غربی است که با نام ساج قورما نیز شناخته می شود.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “آبگوشت فلفل همدان” بسیار خوشمزه و لذیذ

دستور تهیه “آبگوشت فلفل همدان” بسیار خوشمزه و لذیذ را در این بخش از غذاهای ایرانی آشپزخانه سایت نمناک می خوانید.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرز تهیه “آش دوغ همدان”

“آش دوغ همدان” در صالح آباد به عنوان نذری در میان مردم پخش می شود.با ما همراه باشید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه
صفحه 1 از 2