غذاهای محلی همدان

غذاهای محلی خوش عطر و طعم همدان
زمان مطالعه : 6 دقیقه
استان همدان دارای فرهنگ غذایی متفاوتی می باشد. اغلب غذاهای محلی همدان شامل غذاهای آبکی و آش های مختلف است.

طرز تهیه “آش میوه” ؛ غذای مخصوص و سنتی همدانی ها
زمان مطالعه : 2 دقیقه
آش میوه یکی از لذیذ آش های تبریز و اردبیل است ، در این مطلب می توانید طرز تهیه “آش میوه” را مشاهده کنید.

طرز تهیه “آش آبغوره” غذای محلی همدانی ها
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“آش آبغوره” یکی از غذاهای محلی استان همدان است که دارای دستور تهیه بسیار آسانی می باشد.

دستور پخت بهترین “خورش غوره بادمجان با گوشت”
زمان مطالعه : 1 دقیقه
خورش غوره بادمجان را میتوانید با مرغ یا گوشت به دو روش متفاوت درست کنید و این غذا به دلیل وجود غوره تازه در فصل تابستان بیشتر صرف می شود.

روش تهیه آش سوماق تویسرکان با طعم بی نظیر و فوق العاده عالی
زمان مطالعه : 1 دقیقه
آش سوماق تویسرکان یکی از غذاهای محلی و سنتی استان همدان است که در تهیه آن از حبوبات و چغندر استفاده می شود به همین دلیل ارزش غذای بالایی دارد.

“خورش غوره بادمجان” را با خوشمزه ترین روش درست کنید
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“خورش غوره بادمجان” یکی از غذاهای محلی استان همدان است و به دلیل رسیدن تازه غوره ها در تابستان این غذا بیشتر صرف می شود.

نحوه پخت و آماده سازی مواد “کشمش پلو”
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“کشمش پلو” را می توانید با طرز تهیه آماده شده در بخش آشپزی سایت نمناک مشاهده نمایید.

طرز تهیه “آش برنج و گشنیز”پرطرفدار مردم همدان
زمان مطالعه : 1 دقیقه
از جمله غذاهای خوشمزه مربوط به شهر همدان می توان “آش برنج و گشنیز” را نام برد.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمایید.

طرز تهیه “آش خیارچنبر”
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“آش خیارچنبر” از غذاهای محلی می باشد که طرز تهیه این نوع آش را می توانید در آشپزخانه نمناک مشاهده نمایید.با ما همراه باشید.

طرز تهیه “قیساوا خرما” بسیار ساده اما مقوی
زمان مطالعه : 1 دقیقه
قیساوا نام یک غذای محلی ایرانی بسیار ساده اما مقوی و خوشمزه است که طرز تهیه آن را می توانید در آشپزخانه نمناک مشاهده کنید.

طرز تهیه غذای محلی و ایرانی “ساج کباب”
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“ساج کباب” غذای محلی آذریایجان شرقی و غربی است که با نام ساج قورما نیز شناخته می شود.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.

طرز تهیه “آبگوشت فلفل همدان” بسیار خوشمزه و لذیذ
زمان مطالعه : 2 دقیقه
دستور تهیه “آبگوشت فلفل همدان” بسیار خوشمزه و لذیذ را در این بخش از غذاهای ایرانی آشپزخانه سایت نمناک می خوانید.
طرز تهیه “آش دوغ همدان”
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“آش دوغ همدان” در صالح آباد به عنوان نذری در میان مردم پخش می شود.با ما همراه باشید.

طرز تهیه “آش کاچی”
زمان مطالعه : 1 دقیقه
کاچی ازجمله دسرهای سنتی ایرانی است که در بعضی از مناطق جنوبی کشور و همچنین آذربایجان، آن را در روزهای عاشورا و تاسوعا به عنوان نذری می پزند.

طرز تهیه “آش بادنجان ملایر”
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“آش بادنجان ملایر” هم پیش غذای خوبی می تواند باشد و هم اینکه برای افطار بسیار مناسب و خوشمزه است. با این مقدار مواد برای 6 نفر در مدت 1 ساعت و 40 دقیقه می توانید آش درست کنید.
صفحه 1 از 2 صفحه بعدی