روغن سداب
جلوگیری از رشد قارچ، از بین بردن باکتری ها، آرامش بخش اعصاب و تسکین درد آرتروز تنها چند نمونه از خواص روغن سداب است.

خواص روغن سداب برای سلامت جسم و آرامش اعصاب

روغن سداب دارای خواص ضد آرتریت، ضد گیجی، ضد باکتری، ضد روماتیسمی، حشره کش، هضم کننده، آرام بخش، ضد هیستریک و ضد صرع است. این بخش از سلامت نمناک شما را با برخی از مزایای سلامتی ارائه شده توسط روغن سداب آشنا می کند.

خواص و مزایای روغن سداب

جلوگیری از رشد قارچ
این روغن دارای خواص ضد قارچی است که از رشد قارچ در بیرون و داخل بدن جلوگیری می کند. این خاصیت از احتمال بروز درماتیت، قارچ پای ورزشکار، تجزیه پوست و مسمومیت های غذایی جلوگیری می کند.
عمل به عنوان پادزهر
نوروتوکسین های مؤثر موجود در روغن سداب بعنوان پادزهر برای سموم عمل می کنند. این امر باعث ایجاد استفراغ و مقابله با مسمومیت می شود. برای نیش مارهای سمی، مسمومیت با مواد مخدر، نیش و گزش حشرات مفید است.
از بین بردن باکتری ها
روغن سداب قادر به از بین بردن باکتری ها و عفونت های آن است. اما باید در مقادیر متوسط استفاده شود. برای مبتلایان به مسمومیت غذایی ناشی از عفونت های باکتریایی در روده باریک، روده بزرگ و مجاری ادراری مفید است.
دور نگه داشتن حشرات
این روغن دارای خواص سمی برای حشرات کشنده است. این روغن می تواند در اسپری ها ، دستگاه های بخور، شربت های بخور و عود ها استفاده شود.
فواید روغن سداب
 
کاهش درد
این روغن درد مفاصل را کاهش می دهد که به دلیل ایجاد اثرات بی حسی و حساسیت به رماتیسم و آرتروز به وجود می آید.
آرام بخش اعصاب
این روغن دارای خواص آرام بخش و خواب آور است که باعث تسکین اعصاب می شود ، تسکین اعصاب منجر به کاهش تشنج، گرفتگی ها و بیش فعالی عصبی می شود، این حالت ها به خودی خود منجر به اعمال غیرقانونی کنترل نشده و لرز اندام می شوند.
کمک به هضم غذا
روغن سداب در غلات و حبوبات به بهبود هضم غذا کمک می کند تا شرایطی مانند مشکلات گوارشی و سوء هاضمه را تسکین دهد.
کاربرد روغن سداب 

کاربردهای سنتی روغن سداب

این روغن درد آرتروز را تسکین می دهد و ورم ها و همچنین کبودی ها را درمان می کند.
روغن سداب برای سوزش، زخم ها، واریس، فشار بیش از حد جسمی، مشکلات دندانی، درد پا و مچ پا و سفتی دردناک در دست و مچ دست مفید است.
این روغن یک درمان موثر برای خارش پوست، بهبود خونریزی، بواسیر خارجی و داخلی است.

اقدامات احتیاطی درباره روغن سداب

کودکان، زنان شیرده و زنان باردار نباید از آن استفاده کنند.
با احتیاط از آن استفاده کنید زیرا ممکن است باعث تحریک غشاهای مخاطی و پوست شود.
از قرار دادن روغن در معرض نور خورشید پس از استفاده خودداری کنید زیرا این روغن به نور خورشید حساس است.
از آن در آروماتراپی استفاده نکنید زیرا باعث تحریک یا سوزاندن پوست می شود.
خواص روغن سداب 

حقایق دیگر روغن سداب

این روغن با بنزوئین، روغن سرخ، رازیانه، بابونه، میر، فرانکنسنس، ورم وود و پنیرویال ترکیب می شود.
در مراقبت از صورت، ماساژ، آرامبخشی و عطر استفاده می شود.
سداب همچنین به علف هرز یا باغ سداب نیز گفته می شود که در ساخت عطر و لوازم آرایشی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین در تهیه الکل، سرکه های گیاهی و طعم دهنده ها کاربرد دارد. به عنوان درمانی برای نقرس، گلوکوم، روماتیسم، خارش پوست، واریس، بواسیر، زگیل و زخم ها استفاده می شود. همچنین باعث احتقان، سردرد، خشکی، زخم های کوچک، فشار خون بالا، اضطراب صرع، اضطراب و اسپاسم استفاده می شود.

خواص روغن سداب برای سلامت بدن و آرامش اعصاب

4.212
این مطلب مفید بود ؟102
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : experience-essential-oils / mountainroseherbs / essentialoils / shamansmarket / بخش بهداشت و سلامت نمناک/ح.ب/ن
وبگردی