خواص بامیه

خواص بامیه و 45 فایده عالی + نسخه های طب سنتی و عوارض

کد مطلب : 11591تعداد نظرات : 31 نظرزمان مطالعه : 11 دقیقه
بامیه گیاه سبزی است که از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و حاوی مواد مغذی بسیاری می باشد، البته بامیه برای سلامت بدن، درمان بیماری و زیبایی فواید فوق العاده ای را به همراه دارد.

خواص فوق العاده بامیه برای سلامت ، درمان و زیبایی

بامیه یا همان اکرا یک گیاه سبز خوردنی است که حاوی مواد مغذی بسیار زیادی می باشد. بامیه به طور رایجی در کشورهای آسیای جنوبی و آمریکا و آفریقا استفاده می شود. این گیاه یکی از مهمترین سبزیجاتی است که در هند توسط مردم در طبخ غذاهای بسیاری استفاده می شود. این یک چاشنی خوب است که برای تهیه خورشت یا هر غذای دیگری مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه همچنین بریده و قطعه قطعه شده تا سرخ شده یا بخارپز و کباب شود. حتی ژاپنی ها نیز از بامیه به عنوان یکی از اجزای سوشی و تمپورا استفاده می کنند. تمامی قسمت های بامیه قابل خوردن بوده و از برگ های آن می توان در سالاد استفاده کرد.

ارزش غذایی بامیه

کالری=129

آب=90٫17 گرم

پروتئین=2٫00 گرم

چربی = 0٫10 گرم

کربوهیدرات=7٫03 گرم

فیبر=3٫2 گرم

قند=1٫20 گرم

خاصیت بامیه

خواص و ارزش غذایی بامیه

ارزش غذایی نصف لیوان بامیه پخته:

25کالری دارد؛ پس کم کالری است.

2 گرم فیبر دارد؛ منبع خوبی از فیبر است.

460 واحد ویتامینA دارد؛ منبع خوبی از ویتامینA است.

130 میلی گرم ویتامینC دارد.

50 میلی گرم کلسیم دارد؛ منبع خوب کلسیم که ضد پوکی استخوان است.

256میلی گرم پتاسیم دارد؛ که ضد فشار خون است.

فواید و خواص بامیه برای سلامت بدن

بامیه مملو از فیبر:

این گیاه خاص سرشار از منابع فیبر است و می تواند به تثبیت گوارش شما کمک کند. مطالعاتی نشان می دهند که فیبر بسیار بالای این گیاه، عوامل بیماری قلبی عروقی و احتمالا سرطان روده را کاهش می دهد.

بامیه برای دفع سموم:

این سبزی دارای ماده لزجی است که کمک فوق العاده ای به دفع مواد زائد و سموم در سیستم گوارشی می کند.

ارزش غذای بامیه

فواید بامیه برای دفع سموم

تقویت کننده مغز:

تحقیقات کاملی وجود دارد که خوردن بامیه را با کاهش ریسک آلزایمر و دیگر بیماری های عصبی مرتبط دانسته است. زمانی که شما به صورت مرتب این گیاه را مصرف کنید، آسیب هایی که به مغز وارد شده است را ترمیم می کند.

بامیه برای درمان چاقی:

دیگر کاربرد خارق العاده پلی ساکارید های موجود در این گیاه کمک به تنظیم اختلالات سوخت و سازی و درمان چاقی است که در اثر رژیم غذایی با چربی بالا به وجود آمده است. این مواد تشکیل دهنده بامیه می تواند این کار را به وسیله کمک به تنظیم گلوکز خون، وزن بدن و افزایش تحمل در برابر گلوکز و به طور کلی با کاهش مقدار کلسترول بد، انجام دهد.

بامیه برای سلامتی قلب:

درحالیکه این تحقیق ادامه دارد، مطالعات فوق الذکر به صورت ویژه ای بیان می دارد که فولات موجود در این گیاه تاثیر معکوسی بر روی بیماری های قلبی عروقی دارد. فولات موجود در بامیه می تواند از قلب شما با افزایش نیتریک اکسید محافظت کرده و با رادیکال های اکسایشی مقابله کند.اسید فولیک باعث کاهش هموسیستئین خون می شود که این ماده رگهای خونی را مسدود می کند.

آنتی اکسیدان:

دانه های داخل بامیه بیشترین مقدار اثرات آنتی اکسیدان و ضد ضعف را دارا هستند، پس آن ها را جدا نکنید. شواهد علمی اثبات می کند که این دانه ها جادوی خود را با کاهش دادن سطح خطرناک لاکتیک اسید خون و نیتروژن ادرار، عملی می کنند.

فواید بامیه برای بی حالی:

بامیه حاوی مقدار زیادی پلی ساکارید است که قندهای سالمی محسوب می شوند. پلی ساکارید همچنین مقدار گلیکوژن در کبد را افزایش می دهد که به ذخیره انرژی کمک می کند. تحقیقات اثبات کرده اند که افزایش مصرف بامیه تاثیرات ضد ضعف بر روی انسان ها دارد.

نگهداری بامیه

خواص بامیه برای بی حالی

فولیک اسید:

هر نصف فنجان بامیه پخته شده حدود 37 میکروگرم فولات دارد که به سوخت و ساز کربوهیدرات ها، پروتئین و چربی کمک می کند. فولیک اسید یا همان ویتامین B9 در هر وعده غذایی بسیار ضروری است؛ از آنجا که این ویتامین به بدن اجازه می دهد تا سلول های جدید تولید کرده و مانع از صدمات به DNA سلول شود. حتی برخی مطالعات نشان داده اند که اسید فولیک به کاهش نقص تولد در مادران کمک می کند.

بامیه برای محافظ کبد:

عصاره بامیه خواص محافظت کننده ای از کبد دارد به وسیله کاهش دادن آسیب هایی که توسط مواد شیمیایی به وجود می آید. افزایش مصرف بامیه ممکن است به کاهش دادن التهاب و حتی کاهش نکروز کبدی به خاطر محتوای بالای آنتی اکسیدانی خود شود.

بامیه سرشار از پروتئین است:

فقط نصف فنجان از این گیاه لذید؛ شامل 1/5 گرم پروتئین است. روش های مختلفی وجود دارد که این سبزی خوشمزه را آماده کرد.

بامیه برای خلاص شدن از کلسترول:

بامیه حاوی موسیلژ است که با ترکیب کلسترول و مایع صفرا، مواد سمی را به این ترکیب اضافه کرده و به کبد می فرستد. کلسترول یکی از مواد غیر سالم است که میتواند منجر به مشکلات متعددی شود. طبق مطالعات انجام شده بامیه در صورت مصرف منظم می تواند باعث کاهش کلسترول شود.

فیبر موجود در بامیه خروج مواد زائد از بدن را تسهیل می کند. این گیاه کاملا غیر سمی، غیر اعتیاد آور و بدون هیچ عوارض جانبی است.

بامیه برای بهبود عملکرد مویرگ:

با کاهش کلسترول یه وسیله محتوای فیبری خود، بامیه اثر خوبی را بر روی مویرگ های خونی می گذارد. فیبر کلسترول را از بدن بیرون می راند و مانع چسبیدگی دیواره های مویرگ ها می شود، چیزی که می تواند منجر به تصلب شرائین شود.

خواص بامیه

فواید مصرف بامیه

بامیه برای تثبیت قلب سالم و ممانعت از بیماری قلبی:

از بین بردن کلسترول و بهبود عملکرد مویرگ ها، قلب حداقل از بیماری ها در امان می ماند. مصرف بامیه فواید زیادی را برای سلامتی قلب به همراه دارد. پتاسیم موجود در بامیه در تثبیت عملکرد قلب ضروری است و ماهیچه های داخل آن را نرم می کند.

بامیه برای جلوگیری از یبوست:

بامیه حجم زیادی خواص ملین دارد که روده بزرگ را نرم و لزج می کند. محتوای فیبری بامیه می تواند آب را جذب کرده و روده بزرگ را منعطف تر کند. این کار به رفع یبوست کمک می کند. بر خلاف دیگر فیبرها مانند فیبر موجود در گندم؛ که می تواند دستگاه گوارشی را تحریک یا زخم کند، موسیلژ بامیه آن را التیام می دهد. همچنین بامیه عمل دفع را با لغزنده ساختن روده بزرگ، تسهیل می کند.

خواص بامیه برای ارتقای سلامت گوارش:

بامیه حاوی مقدار زیادی فیبر است که میتواند غذای خوبی را برای باکتری های داخل روده فراهم کند. اثر پروبیوتیک طبق برخی تحقیقات سلامت گوارش را بهبود می بخشد. مقدار خوب باکتری در روده بزرگ می تواند رشد باکتری های آسیب رسان را مهار کند.

بامیه برای جلوگیری از سندرم روده تحریک پذیر:

سندرم روده تحریک پذیر اختلالی است که روده بزرگ را تحت تاثیر قرار می دهد. این سندرم می تواند باعث گرفتگی، نفخ، اسهال و درد شکمی شود. فیبر و موسیلژ موجود در بامیه می تواند حرکات روده بزرگ را گسترش داده و مانع از سندرم روده تحریک پذیر شود.

بامیه برای مبارزه با افسردگی:

اگر احساس کوفتگی، افسردگی یا ضعف می کنید، می توانید خوردن بامیه را امتحان کنید. منیزیم موجود در بامیه می تواند اعصاب را التیام داده و حس بهتری به بدن و ذهن شما دهد. در یک بار مصرف 100 گرم بامیه، حدود 57 میلی گرم منیزیم مصرف کرده اید. این مقدار بامیه را گیاهی سرشار از منیزیم نموده است.

درمان افسردگی

استفاده از بامیه برای مبارزه با افسردگی

بامیه برای التیام زخم گوارشی:

در طب سنتی هند، بامیه برای التیام زخم های گوارشی استفاده می شود. فیتوشیمی؛ فیبر و دیگر مواد مغذی بامیه می توانند به خنثی سازی اسید قوی معده کمک کنند. بامیه می تواند PH شیره گوارشی را قلیایی نموده که یک پوشش محافظ موقت را برای سیستم گوارشی فراهم می کند.

خواص بامیه برای درمان عفونت ریه:

بامیه سرشار از فیتوشیمی یا مواد مغذی است که آنتی اکسیدان نام دارند. این مواد موجود در بامیه می توانند به جلوگیری از التهاب مخصوصا در ریه کمک کنند.

بامیه برای کاهش گلو درد:

گلو درد شرایطی است که گلو به علت عفونت، نمی تواند عمل بلع را به خوبی انجام دهد. این حالت همچنین علامت اولیه سرماخوردگی است. اثر ضد ویروسی و ضد باکتریائی بامیه می تواند گلو درد را کاهش دهد و چنانچه بخش سلامت نمناک اشاره کرده است نوشیدن آب بامیه می تواند راه حل موثری در التیام گلو درد باشد.

بامیه برای درمان آسم:

اثر قوی ویتامین ث موجود در بامیه یک درمان برای آسم محسوب می شود. ویتامین ث می تواند با مبارزه با التهاب، علائم حملات آسمی را کاهش دهد و یکی از بهترین درمان های خانگی برای رفع آسم باشد. اضافه کردن بامیه به رژیم غذایی برای افراد مبتلا به آسم توصیه می شود.

بامیه برای درمان گرمازدگی تابستان:

خاصیت مرطوب سازی موسیلژ بامیه می تواند برای درمان آفتاب سوختگی و دیگر مشکلات گرمایی تابستان استفاده شود. مواد التیام بخش بامیه می تواند اثر نور خورشید را کاهش داده و دمای پوست را کمتر کند.

خاصیت بامیه

خواص بامیه برای درمان گرمازدگی تابستان

خواص بامیه برای محافظت در برابر سرطان:

بامیه نه تنها خوشمزه است بلکه یکی از گیاهانی است که بیشترین آنتی اکسیدان را دارد. این حجم از آنتی اکسیدان می تواند از بدن شما در مقابل رادیکال های آزاد محافظت کند و تکثیر و گسترش سلول های سرطانی در بدن را مهار کند.

خواص بامیه برای داشتن پوست زیبا:

هر کسی که میخواهد پوستی زیبا داشته باشد، بامیه موادی را دارد که می توانند به بدن کمک کنند تا سلامت پوست حفظ شود. ویتامین ث و دیگر مواد مغذی نقش مهمی در مبارزه با رادیکال های آزاد که یکی از عوامل پیری پوست هستند؛ مقابله کنند. موسیلژ نیز می تواند برای مرطوب سازی پست به کار روند. ویتامین آ موجود در بامیه نیز برای سلامتی پوست حیاتی است.

بامیه برای برداشتن جوش و آکنه:

از زمان کلئوپاترا در مصر، بامیه برای تثبیت سلامتی پوست استفاده می شده است. اثر ضد باکتریائی موسیلژ آن می تواند رشد باکتری های مولد آکنه را کاهش داده و به کاهش التهاب پوست صورت کمک کند. مالیدن موسیلژ یا همان ماده لزج بامیه بر روی قسمت دارای آکنه می تواند جایگزینی برای درمان آکنه باشد.

بامیه برای کاهش ریسک آب مروارید:

همانطور که در بالا ذکر شد، بتاکاروتن و دیگر مواد موجود در بامیه می توانند بینایی را تثبیت کنند. با توجه به این علت، بامیه همچنین می تواند مانع به وجود آمدن آب مروارید که معمولا در سنین پیری به وجود می آید، شوند.

بامیه برای بهبود بینایی خوب:

پوسته بامیه حاوی مقدار زیادی ویتامین آ و فلاونوئید مانند بتا کاروتن است که به عنوان نوعی آنتی اکسیدان شناخته می شوند. بتاکاروتن در کنار زانتان و لوتئین ها، برای حفظ بینایی سالم بسیار مهم هستند.

ذخیره بامیه

فواید بامیه برای بهبود بینایی 

بامیه برای تثبیت استخوان های محکم:

کلسیم و ویتامین کا به بدن کمک می کنند تا استخوان ها محکم بمانند. ویتامین کا اجازه می دهد تا کلسیم در مقدار موثرش جذب شود که این کار می تواند سلول های استخوان را تولید و ترشح کند و همه ما می دانیم که کلسیم یکی از مواد معدنی مهم برای تراکم استخوان و جلوگیری از پوکی استخوان است.

خواص بامیه برای جلوگیری از اسکوروی:

ویتامین ث می تواند مانع از التهاب و عفونت در دهان شود. همانطور که مصرف گیاهانی که حاوی ویتامین ث هستند مانند بامیه می توانند مانع از بروز اسکوروی شوند.

بامیه برای حمایت از سوخت و ساز نرمال:

بامیه سرشار از ویتامین های گروه ب است مانند ویتامین B6همه ی این ویتامین های گروه ب نقش مهمی در تثبیت فعالیت های آنزیمی و تولید انرژی ناشی از روند متابولیسم ایفا می کنند.

بامیه برای افزایش بارداری سالم:

پوسته تازه بامیه حاوی مقداری فولات است. این مقدار حدود 22٪ در صد گرم است. مصرف منظم فولات در حین بارداری می تواند به رشد جنین کمک کرده و مانع از آسیب عصبی و دیگر مشکلات برای نوزاد شود.

خواص بامیه برای حفظ کلیه سالم:

طبق مطالعه ای که در سال 2005 انجام شد، تشخیص داده شد که بامیه می تواند ریسک آسیب کلیه را کاهش دهد. آسیب های کلیدی معمولا در افرادی رخ می دهد که از دیابت رنج می برند. لذا مصرف منظم بامیه به افراد دیابتی کم و می کند تا کلیه سالمی داشته باشند.

خواص و عوارض بامیه

مصرف بامیه برای حفظ کلیه های سالم

بامیه برای ارتقای سیستم ایمنی:

ویتامین ث یکی از حامیان سیستم ایمنی است که به طور طبیعی در بسیار میوه ها و سبزیجات به خصوص بامیه وجود دارد. این ویتامین مانند یک مکمل می تواند تولید گلبول های سفید خون را افزایش داده و آنها را برای مقابله با آسیب ها و عفونت ها مقاوم کند.

بامیه برای مقابله با کم خونی:

بامیه حاوی مقداری آهن و مس است. این مواد معدنی در سالم نگاه داشتن گلبول های قرمز خون و تولید آن مهم هستند. برای تولید هموگلوبین، بدن به آهن و سایر مواد معدنی نیاز دارد.

بامیه برای جلوگیری از گرفتگی عضلات و التیام سردرد و تب:

مواد مغذی که در بامیه وجود دارند می توانند به جلوگیری و درمان گرفتگی عضلات؛ سردرد و تب کمک کنند.

بامیه مفید برای دیابتی ها:

مانند کیوی، بامیه نیز به طور خاصی برای آنهایی که دردسر کنترل سطح گلوکز خود را دارند، مفید است. مطالعه دیگری تاثیر بامیه بر روی دیابت و همچنین کاهش مقدار کلسترول و چربی های داخل خون را اثبات کرده است. فیبر موجود در بامیه، نمایه گلایسمی پایینی به آن می دهد، یعنی به سرعت قند خون را بالا نمی برد و سرعت جذب قند را کاهش داده و قند خون را حفظ می کند، بنابراین برای افراد مبتلا به دیابت مفید است.

برای حفظ اثرات مفید بامیه و آنزیمهای هضمی آن آن را خیلی کم با حرارت کم یا با بخار ملایم بپزید. بعضی افراد بامیه را خام مصرف می کنند. ولی اگر خواستید آن را سرخ کنید، از مقدار کمی روغن زیتون یا روغن گیاهی برای سرخ کردن آن استفاده کنید. در مطلب " بامیه چطور مصرف بشه برای دیابت مفیده ؟" سلامت نمناک خواص بامیه برای دیابتی ها را به طور کامل توضیح دادیم.

بامیه برای پوکی استخوان:

کلسیم موجود در بامیه نیز می تواند برای جلوگیری از پوکی استخوان موثر باشد.

پوکی استخوان

خواص بامیه برای جلوگیری از پوکی استخوان

خواص بامیه در طب سنتی

بعد از بررسی خواص بامیه در بخش ابتدایی این مطلب از نمناک به سراغ نسخه های درمانی طب سنتی با استفاده از بامیه رفته ایم که شامل:

1. طبع بامیه سرد و تر است.

کسانی که سوزاک دارند و یا هنگام ادرار احساس درد می ‎کنند بهتر است بامیه را آب پز نموده همراه با آب قبل از غذا میل کنند.

برای التیام زخم از ضماد آن استفاده نمایید.

برای درمان سفلیس 30 گرم ریشه بامیه را در یک لیتر آب بجوشانید و هر شش ساعت یک لیوان میل کنید.

برای کسانی که زخم اثنی‎عشر یا ورم روده دارند لعاب بامیه بسیار مفید است.

برای برطرف شدن خونریزی سینه ، بامیه بخورید.

برای دفع سنگ مثانه جوشانده بامیه تاثیر فراوان دارد.

30 گرم گل بامیه را در 500 سی‎سی آب بجوشانید و سه بار در روز هربار یک استکان میل کنید . این جوشانده ضدسودا می ‎باشد.

دم‎کرده 30 گرم تخم بامیه در 500 سی‎سی آب ضدتشنج است.

بیماران گوا تر بهتر است بامیه مصرف کنند زیرا در برگ و ساقه بامیه مقدار زیادی ید وجود دارد.

بامیه فساد خون، بلغم، صفرا و سودا را رفع می ‎کند.

بامیه کرم معده و کرمک را از بین می ‎برد زیرا دارای ماده ضدعفونی کننده است.

ساقه بوته بامیه را خیسانده و آب آن را چند روز متوالی بیاشامید تا تب کهنه شما درمان شود.

بامیه به علت وجود منگنز و کبالت تنظیم کننده ترشح غدد داخلی می ‎باشد.

عوارض جانبی بامیه

هرچند مصرف بامیه ی خطر است اما نکاتی وجود دارند که باید برای اجتناب از عوارض جانبی آن، به این نکات توجه کنیم؛از آنجا که بامیه میتواند سطح گلوکز را در افراد دیابتی کاهش می دهد؛ اما مصرف آن به همراه داروی متفورمین توصیه نمی شود.

بامیه حاوی ویتامین کا است که انعقاد خون را افزایش می دهد. این گیاه برای افرادی که تحت مصرف داروهای ضد انعقاد خون مانند وارفارین هستند؛ توصیه نمی شود.

استفاده از بامیه به علت داشتن پتاسیم بالا به افراد مبتلا به بیماری های کلیه توصیه نمی شود.

چگونه بامیه بخریم و ذخیره کنیم؟

صرفا بامیه هایی با پوسته سبز رنگ بخرید.

از خرید بامیه کهنه و آبکی خودداری کنید.

به دنبال بامیه ترد و کوچک باشید. پوسته تازه آن بوی خوب و طبیعی دارد.

از خرید بامیه های بیش از حد رسیده و لکه دار و بسیار نرم خودداری کنید.

زمانی که به خانه رسیدید، مستقیما آن را داخل یخچال بگذارید. این گیاه می تواند به مدت زمان طولانی نیز در فریزر ذخیره شود.

قبل از پختن، آن را با جریان آب بشویید و مطمئن شوید که گرد و غبار آن گرفته شده است. آن را قبل از اضافه کردن به غذا قطعه قطعه کنید.

اگر میخواهید آن را کباب کنید، به سادگی موسیلژ آن را با استفاده از آب لیمو جدا کنید.

بامیه میتواند در سوپ، به همراه گوشت، مرغ و ماهی پخته شود.

خواص بامیه و 45 فایده عالی + نسخه های طب سنتی و عوارض

4.72526
این مطلب مفید بود ؟2377149
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : healthline / lifehack / organicfacts / medicalnewstoday / plantshospital / capitalfm / بخش بهداشت و سلامت نمناک/ح.ب/ن
برچسب : بامیه
31 نظر به ثبت رسیده است
حسین1397-03-14
عالی بود سپاسگذارم
3710
رامین1397-01-29
اینو از یه منبع معتبر خوندم عین مطلب رو اینجا مینویسم روزی چهار عدد بامیه را از وسط نصف کرده داخل لیوان پر از آب قرار دهید و صبح ناشتا آب آنرا میل کنید و أین کار را ده روز ادامه دهید وبا این کار با دیابت خداحافظی کنید
10122
فاطمه1396-08-24
سلام.بامیه خوشمزه س .من با گوشت قرمز یا مرغ میپزم.خخخخیییییلی عالیه
458
رزیتا1396-07-14
سلام به همگی ....مطالب خیلی خوب و مفید بود شاید خیلی ها بی اطلاع باشند ...ولی واقعا مفید و عالی هست البته من همیشه مصرف کردم اما جدیدا نگران م برای سنگ کلیه ضرر داره ...مصرف رو کم کردم .... حیف
3217
فاطمه1396-07-09
عالی بود توسبد خوراکی خانوادگی ماهمیشه هست مطالبتون پربارواموزنده بود تشکر
205
حبیبه1397-07-20
من هم بامیه رو خیلی دوست دارم ولی اصلا فوایدشو نمیدونستم امروز مثل توصیه اکرم جون میپزم ممنون ازتون
157
اکرم1396-07-02
من بامیه رو با گوجه و پیاز سرخ میکنم و میزارم تا پخته بشه و جا بیفته.عالی میشه من ک خیلی دوس دارم خوشمزس پیشنهاد میکنم ی بار امتحان کنید
4811
عالی بود من با گوجه 1396-07-02
عاالی و بسیار عالی من خیلی دوست دارم .با مزاجم سازگاره
1810
ملیحه1396-06-26
من بامیه رو بخار پز میکنم میریزم تو ظرف کمی نمک و لیموترش بهش میزنم خیلی خوشمزه میشه
3214
سیده نرگس1396-06-25
ممنون. مطالب مفید بودند
194
Faridehdaliri93@gmaicom1396-05-25
من عاشق بامیه ام هم فریز میکنم هم خشک میکنم هم ابپز میخورم هم خام عالیه .
3311
ص ن1396-05-20
اولین بار بود که بامیه خوردیم خانواده ام خوششان امد خوشمزه بود .ممنون از اطلاعاتی که دادین نمیدانستم اینقدر خاصیت داره . ۵۰ سال از عمرم میگذرد متاسفم که دیر متوجه شدم .
2613
محمد1396-05-16
واقعا ازاطلاعاتی که دادین لذت بردم
208
حدیث1396-05-07
امروز چندتاشو پختم ببینم چطوریه طعم بدی نداشت هم باکلاسه هم مفید رفت تو سبد غذایی خانوادمون
3936
توحید1396-03-25
سلام واقعا لذت بردم از مطالب پربارتون تشکر
249
کریم1396-03-21
فک نمیکردم بامیه تا این اندازه مفید باشه ،ممنونم.
3515
سایدا1395-08-25
ایا خوردن بامیه به صورت خام برای زنان باردار مضر است ؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید.
12153
حسین1396-05-10
سلام واقعا عالیه.حتی خوردن خامش
2616
حلیمه 1395-08-02
عالی بود .فشار و قندوز رو تنظیم میکند حتما استفاده نمایید.
2412
حسین شریفی1395-07-26
سلام خسته نباشید واقعا آموزنده بود من چند ساله تولید کننده بامیه ام ولی دریغ از این همه اطلاعات
5512
عالی بود1395-04-20
عالی بود ممنونم
3812
علي1395-03-23
والا شب تو خورشتم يه 5 يا 6تايي باميه خوردم صبح از خاب بلندشدني موقع راه رفتن احساس مسﮐزدم ﮐجﮐي دارم راه ميرم يعني يه وري به نظرم يا قندم رو آورده بود ﭘايين يا فشارم
9147
اشرف 1395-10-01
بامیه عالیه .
4816
پارسا1396-05-23
عالی
3611
هانى1395-05-17
با سلام. من باميه را اب پز ميكنم و روزى پنج عدد ان را ميخورم. ايا با اين كار سائيدگى زانوها ترميم ميشود. با تشكر
32463
فريبا1395-03-19
ايا خيسانده باميه و خوردن ان براي پايين اوردن قند مفيد است ؟؟ متشكرم
29768
سیدعلی1395-07-10
من بامیه را خام درظرف اب دو لیتری میریزم واب لزجی ازان بدست می اید ایا اب حاصل ازان به کاهش قند خون کمک میکنددرضمن از توضیحات شما بسیار تشکر میکنم.جواب
31980
ﻣﻬﺮﺷﺎﺩ1395-02-17
ﺑﺎ ﺳﻼﻡ و ﺗﺸﻜﺮ.ﻣﻂﺎﻟﺐ ﺷﻤﺎ ﻋﺎﻟﻲ ﺑﻮﺩ.ﻣﻦ ﺑﺎﻣﻴﻪ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺧﺎﻡ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﻴﻜﻨﻢ.ﻗﻨﺪ ﺧﻮﻧﻢ ﺭا ﻛﻢ ﻛﺮﺩﻩ و ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺏ ﺷﺪﻩ.
13542
محمد1394-12-18
ممنون از توضیحاتون
7330
مصباح1401-06-03
سلام..بامیه را اول شسته بعد سروتهش رابزنین وبه همون مقداری که بامیه هست گوجه فرنگی راهم خرد کنید..بعد توی بخارپز روغن به اندازه ضرورت بریزیدویک عدد پیازهم تفت بدهید نمک هم به اندازه لازم اضافه کنید بعدش بامیه وگوجه را باهم مخلوط بریزین توی بخارپز وآب نریزید یه کم بزارید آب گوجه خشک شود بعد سربخارپز راببندید برای ۲۰دقیقه باشعله ملایم ..آماده میشه برای صرف واقعن که لذت داره البته همراه خوراک بامیه دوغ اگر باشه خیلی میچسبه
81
علی کامران1401-09-18
عالی بود... خوراک بامیه
42
وبگردی