عوارض کاشت مو
کاشت مو و عوارض آن مانند هر عمل جراحی دارای معایب خطرناکی میباشد اما عوارضی از کاشت مو به دلیل تجاری بودن ممکن است پزشکان به شما نگویند.

عوارض پس از کاشت مو

روش درمانی کاشت مو آخرین راه حل مناسب برای افرادی است که برای زیبایی شان اهمیت قائل هستند و خواستار درمان ریزش مو و داشتن موی طبیعی اند. ترس از درد و ایجاد عوارض خطرناک، برخی از افراد را که گرفتار بیماری ریزش مو هستند را از فکر کاشت مو منصرف می کند. نکته ای که در خصوص بسیاری از درمان های تهاجمی حائز اهمیت است عوارض موجود پس از درمان خواهد بود که کاشت مو نیز از این موضوع مستثنی نخواهد بود. در این مقاله مهمترین معایب و عوارض کاشت مو را می خوانیم که ممکن است برخی از پزشکان به شما نگویند.

عوارض خطرناک کاشت مو

در این صفحه می خوانیم:

  • عوارض و خطرات مرتبط با عمل جراحی کاشت مو و نحوه مقابله و پیشگیری از عوارض آن
  • چه کسانی باید از انجام کاشت مو اجتناب کنند؟
  • آیا مزایای روش کاشت مو بیش از معایب آن است؟

مانند هر عمل جراحی، کاشت مو نیز عوارض مخصوص به خود را در پی دارد. اما با داشتن یک متخصص کاربلد، می توان میزان این خطرات را به حداقل ممکن رساند. البته این نکته قابل ذکر است که خطرات و عوارض درمانی کاشت مو بسیار کمتر از روش های درمانی تهاجمی دیگر است.

در اینجا به برخی عوارض و خطرات احتمالی کاشت مو اشاره می کنیم:

عمل کاشت مو ناموفق

این شیوه درمانی شاید برخلاف تصور شما بیش از نیمی از تصورات شما را از بازگشت موهای طبیعی برطرف نکند. بطور مثال یا تراکم مو خیلی کم باشد و یا مو در جهت غیر طبیعی رشد کرده و منجر به شکل گیری تصویری نامعقول بر روی سر شما شود. عدم تطابق با جهت رشد طبیعی مو نیز ممکن است ظاهر نامناسبی داشته باشد. با این وجود، با داشتن یک متخصص با دانش و کارکشته، هیچ کدام از این خطرات برای شما رخ نخواهد داد.

عوارض کاشت مو:احتمال درد و خونریزی بعد از کاشت مو

تزریق بیهوشی ممکن است کمی ناخوشایند باشد زیرا لازم است در چندین نقطه از پوست سر انجام گیرد. علاوه بر این ، روش مدرن FUE ، که تقریباً به طور انحصاری در حال حاضر در کاشت مو در سرتاسر جهان استفاده می شود ، کمتر تهاجمی بوده و تحت بی حسی موضعی انجام می گیرد. بنابراین، بیمار در طول عمل هیچ دردی را احساس نخواهد کرد.

خونریزی بعد از کاشت مو

التهاب و تورم:

البته زخم ها پس از جراحی می توانند متورم و قرمز شوند. این عوارض کاشت، قطعاً برای مدت کوتاهی پس از انجام جراحی اتفاق خواهد افتاد. التهاب و تورم به ویژه در مورد روش FUT وجود دارد ، جایی که پزشک باید کل نوار پوست را از سر خارج کند.

زخم های کوچکی که در حین کاشت مو از روش FUE ایجاد می شود معمولاً بدون عارضه بهبود می یابند. همچنین ، اگر بیمار مقداری کرم ضدعفونی کننده و تسکین دهنده استفاده کند ، التهاب و تورم طی 1 الی 2 روز برطرف خواهد شد. با خوابیدن روی بالش بلند و سر بالا نیز می تواند به کاهش این تورم کمک شایانی نماید.

خارش سر، پس از کاشت مو

خارش سر بعد از جراحی کاملاً رایج بوده و به معنی التیام زخم هاست. با این حال ، باید از خاراندن آنها خودداری کنید، زیرا می تواند پیوندهای تازه کاشته شده را جابجا کرده و همچنین خطر ابتلا به عفونت را افزایش دهد.

خونریزی بعد از کاشت مو

خونریزی ممکن است تا 2 هفته پس از عمل ادامه داشته باشد. برای جلوگیری یا به حداقل رساندن آن ، بیمار هرگز نباید پوست سر را خراشیده یا دلمه ها را از روی سر جدا و یا سبب کنده شدن آن شود. همچنین طی حداقل 7 الی 10 روز از انجام فعالیتهای بدنی سنگین ، نوشیدن الکل ، استعمال دخانیات و مصرف آسپرین خودداری کنید. اگر خونریزی اتفاق افتاد، یک گاز استریل بر روی مناطق در حال خونریزی قرار داده و به آرامی با انگشتان روی آن را فشار دهید.

عفونت بعد از کاشت مو

در روش FUE، خطر عفونت بسیار کم است. به احتمال زیاد پزشک برای جلوگیری از هرگونه عفونت ، کرم ضد باکتری به بیمار تجویز می کند. با این حال، رعایت استانداردهای بهداشتی در اینجا از اهمیت ویژه ای برخوردار است، به همین دلیل لازم است از قبل از تجهیزات و موارد بهداشتی کلینیک مطمئن شوید.

زخم های پوست سر (دلمه ها)

اگر بیمار از روش سنتی FUT استفاده کرده باشد، ممکن است جای زخم کاملاً مشهود باشد. با استفاده از روش FUE، لازم نیست نگران جای زخم های خود باشید. با این وجود، بهبود جای زخم بستگی به عواملی از جمله نرمی یا سختی پوست سر و میزان تراکم پیوند دارد.

عوارض پیوند مو ناموفق

گاهی اوقات پیوند های انجام شده ناموفق بوده و نیاز به پیگیری و یا تجدید درمان دارد. این ریسک را می توان با معاینه جامع متقاضی قبل از درمان کاشت مو به حداقل یا صفر رساند. قبل از درمان می توان با ارزیابی کیفیت پوست سر و مو میزان درصد موفقیت این روش درمانی را برای فرد متقاضی پیش بینی کرد.

 چه کسانی باید از کاشت مو اجتناب کنند؟

اگر ریزش مو به دلایلی مانند استرس یا کمبود برخی مواد مغذی، مرتبط باشد، بهتر است به متخصص پوست مراجعه کنید. در این حالت باید علت ریزش مو را بررسی و با داروها ، مکمل ها و تغییر سبک زندگی، با آن مبارزه کرد.

افرادی که الگوی ریزش موهای آنها تکمیل نشده

 این افراد از نظر بانک اهدایی فقیر هستند از این رو به آنها توصیه نمی شود که پیوند مو انجام دهند. در این افراد احتمال ناموفق بودن درمان کاشت مو بیش از دیگران اتفاق خواهد داد.

افرادی با موهای کم پشت

این دسته از متقاضی ها نیز احتمالا برای استفاده از این روش درمانی مناسب نخواهند بود، زیرا هیچ گونه فضای کافی برای کاشت موهای جدید در سر آنها وجود ندارد. این خطر وجود دارد که پیوندهای جدید ناموفق بوده و حتی به موهای همجوار و کناری خود نیز صدمه وارد کنند.

کسانی که دارای پوست سر نرمی هستند

این افراد نیز از گزینه های مناسب برای کاشت محسوب می شوند. زیرا هر چه پوست سر سخت تر باشد، انجام دادن پیوند برای جراح سخت تر خواهد بود.

کاشت مو با توجه به عوارض و معایب آن به صرفه است؟

در طی معاینات اولیه می توان برخی از دلایل عدم موفقیت در کاشت مو را شناسایی نمود. تأثیر کاشت مو نیز به این بستگی دارد که ریزش موهای شما از چه نوع ریزشی است. در عین حال ، برخی از عوارض جانبی، مانند تورم یا خارش بخشی جدایی ناپذیر از این روش درمانی خواهد بود و جزو خطرات این درمان بشمار نمی رود، لیکن بخاطر آن نباید متقاضی روش درمانی کاشت مو را از این عمل بخاطر دو دلیل بالا (التهاب و خارش سر) منصرف نمود.

خارش و التهاب سر مانند بسیاری دیگر عوارض و عواملی که پس از درمان های مختلف تهاجمی رخ خواهند داد، در روش درمانی کاشت مو نیز کاملا طبیعی هستند و به راحتی در خانه تسکین می یابند. در پایان این روش درمانی را می توان یک روش بسیار ایمن با درصد ریسک بسیار پایین برای درمان طاسی سر در نظر گرفت. علاوه بر این، یک پزشک با تجربه این توانایی را خواهد داشت تا همین عوارض بسیار اندک را با تشخیص های به موقع به حداقل ها رسانده و یک درمان با نتیجه مطلوب را به شما هدیه دهد.

عوارض کاشت مو، برگرفته از مقاله 15 نکته مهم قبل از اقدام به کاشت مو (https://hoopoe.life/) ، در صورت تمایل به مشاهده مطلب به وبسایت هوپو مراجعه نمایید.
 

 

عوارض کاشت مو ، معایبی که پزشکان احتمالا به شما نمیگویند

4.613
این مطلب مفید بود ؟121
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
نظر سنجی برای این مطلب غیر فعال شده است
وبگردی