لیلا اوتادی بازیگر مشهور سینما و تلویزیون در کنار بازیگری شغل جدید دیگری نیز شروع کرده است او از انتشار نخستین دفتر شعر خود به نام در بهشتی که کلاغی نیست مترسک هم نیست خبر داد.
شاهنامه آخرش خوشه از معروف ترین ضرب المثل های فارسی است. اما این سؤال پیش می آید که با وجود پایان تلخ و شکست ایرانیان از اعراب در پایان «شاهنامه»، چرا این ضرب المثل در بین مردم رواج یافته است؟
«شاهنامه» 30 سال زمان می خواست تا تبدیل شود به حماسه ملی ایرانیان؛ شاهکاری که با داستان پردازی ها و حماسه سازی های فردوسی حکیم، توانست نام ایران را جاودانه کند.
درویشی بود که در کوچه و محله راه می رفت و می خواند: هرچه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی اتفاقاً زنی مکاره این درویش را دید و خوب گوش داد که ببیند چه می گوید.
چند مایل جلوتر زن کافه کوچکی رو دید و رفت تو تا چیزی بخوره و بعد راهشو ادامه بده ولی نتونست بی توجه از لبخند شیرین زن پیشخدمتی بگذره که می بایست هشت ماهه باردار باشه و از خستگی روی پا بند نبود.
بلاخره روز فارغ التحصیلی فرا رسید و پدرش او را به اتاق مطالعه خصوصی اش فراخواند و به او گفت: من از داشتن پسر خوبی مثل تو بی نهایت مغرور و شاد هستم و تو را بیش از هر کس دیگری در دنیا دوست دارم.
انگار توانایی و شجاعت پیدا کرده بود و مرا به طرف تابوت راهنمایی کرد . در آنجا می توانست به چهره مادرش نگاه کند و با چهره ی مرگ که انگار هرگز نمی توانست اسرار آن را بفهمد روبرو شود .
آرامگاه شاعر فقید قیصر امین پور، با طراحی حسین خسروجردی ساخته و در سال 1389 مصادف با سومین سالگرد درگذشت این شاعر در گتوند(یکی از شهرهای بختیاری نشین استان خوزستان) رونمایی شد.