خواب بعد از ظهر
خواب کوتاه بعد از ظهر تاثیر قابل توجهی بر قوی تر شدن مغز دارد اما باید در ساعت خاصی از روز بخوابید تا این نتیجه را بگیرید.

تاثیر خواب کوتاه بعدازظهر در تقویت مغز

طبق نظر متخصصان، خواب کافی بین 7 الی 9 ساعت برای افراد جوان؛ باعث افزایش سطح سلامتی آنها از هر لحاظ، مخصوصاً سلامت ذهنی و مغزی می شود. در واقع خوابیدن بیشتر یا کمتر از این ساعت، عاملی برای بیماری آلزایمر و دیگر مشکلات ذهنی خواهد بود.

البته مجبور نیستید که یکباره به هدف تعادل کافی در خواب برسید؛ مخصوصا اگر بالای 65 سال سن دارید، بلکه چرت زدن در میانه روز هم کمک کننده است. البته زمانی در روز هست که می تواند ایده آل ترین موقع برای خواب روزانه باشد و باعث شود که فواید خواب خیلی بیشتر به مغزتان برسد؛ که در این قسمت از بهداشت و سلامت نمناک در این باره توضیح خواهیم داد.

خواب در چه زمانی از روز می تواند باعث قوی تر شدن مغز شود؟

اگر شب ها کم می خوابید و می خواهید در طول روز چرت بزنید تا خواب ضعیف شب تان را جبران کنید، بدانید که راه درستی را انتخاب کرده اید؛ چرا که تحقیقاتی در سال 2021 به صورت بین المللی و جامع انجام شد و نشان داد که چرت زدن بعد از ظهر باعث بهبود عملکرد ذهنی و هوشیاری مغزی خواهد شد. در واقع فواید چرت زدن بعد از ناهار بسیار زیاد است.

خواب بعد از ظهر

در یکی از مطالعاتی که انجام شد، به این نتیجه رسیدند که چرت زدن بعد از ظهر باعث بهبود عملکرد مغزی می شود و باعث می‌ شود که شما کارهایتان را بهتر انجام دهید؛ مثلاً کارهایی مثل استدلال منطقی، کار های ریاضی، کوتاه شدن زمان واکنش به اتفاقات مختلف و همچنین قدرت حافظه، خلاقیت، نوآوری و عملکرد های ذهنی با خواب بعد از ظهر بهبود پیدا می‌ کند؛ از طرفی فوایدی مانند ریلکسیشن، کاهش خستگی و بهبود وضعیت روحی را نیز به همراه خواهد داشت.

در واقع آن ها زمان ایده آل برای خواب روزانه را بین ساعت 1 تا 4 بعد از ظهر اعلام کرده اند که می تواند بهترین موقع برای تقویت مغز باشد.

فراموش نکنید که مدت زمان این چرت بسیار مهم است و نباید طولانی شودف چراکه طولانی بودن مدت زمان خواب بعدازظهر باعث کسالت و بی حالی بیشتر در شما خواهد شد.

واسه قوی شدن مغزت، این موقع روز یه چرت بزن

4.37
این مطلب مفید بود ؟61
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک/ن/ز.ت
وبگردی