اسکیزوفرنی بیماری است که بر روان فرد تاثیر منفی می گذارد و باعث می شود فرد دچار توهم شود و نتواند درک درستی از نحوه رفتار و گفتار خود داشته باشد.
تلفن همراه از وسایلی است که همیشه با ماست حتی زمانی که به دسشویی می رویم یا استراحت می کنیم این یک خطر جدی برای سلامت بشر است و باعث سرطان می شود.
بیماری آلزایمر بر روی حافظه و احساسات فرد تاثیر مستقیم دارد بهتر است با دیدن کوچک ترین علائم اقدام به درمان آن کنید و داروی ضد آلزایمر مصرف کنید.
نفرولوژی مربوط به بیماری های کلیوی می شود و در واقع یک نفرولوژیست بر روی بیماری ها و اختلالاتی که بر روی کلیه تاثیر می گذارند تمرکز می کند.
سرطان پروستات چیست و چگونه ایجاد می شود ؟ با کدام تغییرات در بدن مردان می توان بزرگی غده پروستات را تشخیص داد ؟ برای درمان بهترین گزینه کدام است؟
بازگشایی مدارس با توجه به شیوع کرونا باعث نگرانی والدین شده است، در این شرایط والدین باید اقداماتی را برای پیشگیری از کرونا انجام دهند و البته برخی نکات را دانش آموزان باید رعایت کنند.
آکانتوزیس نیگریکانس یک نوع بیماری پوستیست که باعث زخیم و سیاه شدن پوست گردن و ران و … می شود و چاقی یکی از عوامل بروز آن است.
بدشنوایی به عنوان یکی از دلایل افت تحصیلی در دانش آموزان شناخته شده است. در این مقاله به شرح بدشنوایی و علایم آن می پردازیم.
شربت پروسپان از داروهای خلط آور و ضد سرفه است که از عصاره هدرا هلیکس تهیه شده و برای باز کردن راه های تفسی استفاده می شود.
سوماتروپین نوعی هورمون رشد در انسان است و برای کسانی که نارسایی رشد دارند تجویز می شود اما عوارض جانبی زیادی دارد که باید قبل از مصرف آن حتما بدانید.
ملانوما اغلب در قسمت هایی از بدن که در معرض نور خورشید قرار می گیرد رشد می کند یا در برخی موارد ملانومای پنهان در چشم، ناخن و اندام های تناسلی ایجاد می شود.
قرص تلفست دارویی برای درمان واکنش های آلرژیک مانند عطسه و آبریزش بینی استفاده می شود و خواب آلودگی یکی از عوارض جانبی این دارو می باشد.
سوزن سوزن شدن، احساس ضعف و سنگینی و شوک شدن در دست و پا از نشانه های بیماری نوروپاتی هستند و به دلیل دیابت و کمبود ویتامین به وجود می آید.
ویروس کوکساکی با تب و کم اشتهایی و سرفه شروع شده و کم کم باعث زخم دهانی و جوش هایی در کف دست و پا می شود.
ویروس کرونا به چشم نیز انتقال می یابد و باعث التهاب و آبریزش چشم می شود ولی سوالی که پیش می آید این است که آیا کرونا در بینایی اختلال ایجاد می کند؟