غذاهای محلی کرمان
غذاهای محلی کرمان؛ وای که چه مزه ای دارن
زمان مطالعه : 9 دقیقه
استان کرمان دارای تنوع غذایی بسیار زیادی می باشد بنابراین اگر به این استان سفر کردید حتما غذاهای محلی و سنتی کرمانی ها را امتحان کنید و لذت ببرید.
کامل ترین و ساده ترین دستور پخت “بز قورمه” غذای اصیل کرمان
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“بز قورمه” یک از غذاهای اصیل و سنتی استان کرمان است که به دلیل داشتن گوشت و نخود و سیب زمینی بسیار مقوی و سرشار از پروتئین می باشد.
پخته پیاز را چجوری باید درست کنیم ؟ + طرز تهیه
زمان مطالعه : 1 دقیقه
پخته پیاز یا پختِ پیاز از غذاهای محلی جنوب شرق ایران است که با گوشت چرخ شده یا جگر و قلوه گوسفند پخته می شود.
نحوه درست کردن لذیذترین “گیپه لرستان یا گیپا کرمان”
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“گیپه لرستان یا گیپا کرمان” یا دلمه سیرابی از غذاهای سنتی و محلی استان لرستان و کرمان می باشد و این غذا به عنوان غذای اعیانی در آن مناطق تهیه و خورده می شود.
آموزش گام گام برای تهیه خوشمزه ترین “اوماچ آش کرمانی”
زمان مطالعه : 2 دقیقه
اوماچ آش بومی و محلی شهر کرمان است که به دلیل وجود عدس و سبزی ها بسیار مقوی بوده و از بروز بسیاری از بیماری ها جلوگیری می کند.
“آبگوشت بادمجان و کشک” غذای خوش طعم و سنتی کرمانی ها
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“آبگوشت بادمجان و کشک” یک نوع غذای کرمانی است. افرادی که دچار مشکل چاقی یا چربی خون بالا هستند، می توانند از گوشت بدون چربی برای پخت غذا استفاده کنند.
تفاوت طعم در آش ها با “آبگوشت زیره” + طرز تهیه
زمان مطالعه : 1 دقیقه
یکی از غذاهای محلی کرمان “آبگوشت زیره” می باشد که در مواد اولیه آن پیاز و سیر هم دیده می شود.
روش طبخ “زیره پلوی کرمانی” با گوشت و مرغ
زمان مطالعه : 2 دقیقه
زیره سرشار از خاصیت است. اگر به مواد لازم برای زیره پلو کرمانی دقت کنید متوجه خواص های فروان این غذاهای ایرانی خواهید شد. با ما همراه باشید.
روش پخت “مجور کدو” غذای محلی کرمان
زمان مطالعه : 1 دقیقه
مجور کدو بومی شهر کرمان است که میتوانید در ادامه این مطلب طرز تهیه “مجور کدو” را مشاهده کنید
طرز تهیه “خورش آلوچه بومی”
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“خورش آلوچه بومی” شهر کرمان است. که در ادامه مطالب می توانید طرز تهیه آن را مشاهده کنید
طرز تهیه “خورش بزقرمه”
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“خورش بزقرمه” بومی شهر کرمان است. این غذا به دلیل دارا بودن نخود، کشک و گوشت سرشار از پروتئین است.
نحوه درست کردن “قاتُق گوشت” در ظرف دیزی سنگی
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“قاتُق گوشت” غذای محلی کرمان است که شاید در نگاه اول فکر کنید همان آبگوشت معروف خودمان است اما فقط ظرف این غذا شبیه به دیزی است.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
طرز تهیه “آش گندم”
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“آش گندم” یکی از غذاهای محلی کشورمان و مربوط به استان کرمان می باشد. طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
طرز تهیه “کشک کدو” خانگی و کم کالری
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“کشک کدو” یک غذای کرمانی است که کالری کمی دارد و در عوض به دلیل داشتن کشک، سرشار از کلسیم است.
طرز تهیه خورش به و آلو
زمان مطالعه : 1 دقیقه
خورش به و آلو خوشمزه و مغذی است و از خورش های سنتی ایرانی است، تهیه خورش به در پاییز که فصل به است مرسوم میباشد.