غذاهای محلی کرمان

طرز تهیه بز قورمه کرمانی اصل + راز خوشمزگی این غذا

زمان مطالعه : 2 دقیقه

“بز قورمه” یک از غذاهای اصیل و سنتی استان کرمان است که به دلیل داشتن گوشت و نخود و سیب زمینی بسیار مقوی و سرشار از پروتئین می باشد.

غذاهای محلی کرمان؛ وای که چه مزه ای دارن

استان کرمان دارای تنوع غذایی بسیار زیادی می باشد بنابراین اگر به این استان سفر کردید حتما غذاهای محلی و سنتی کرمانی ها را امتحان کنید و لذت ببرید.

زمان مطالعه : 11 دقیقه

پخته پیاز را چجوری باید درست کنیم ؟ + طرز تهیه

پخته پیاز یا پختِ پیاز از غذاهای محلی جنوب شرق ایران است که با گوشت چرخ شده یا جگر و قلوه گوسفند پخته می شود.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

نحوه درست کردن لذیذترین “گیپه لرستان یا گیپا کرمان”

“گیپه لرستان یا گیپا کرمان” یا دلمه سیرابی از غذاهای سنتی و محلی استان لرستان و کرمان می باشد و این غذا به عنوان غذای اعیانی در آن مناطق تهیه و خورده می شود.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

آموزش گام گام برای تهیه خوشمزه ترین “اوماچ آش کرمانی”

اوماچ آش بومی و محلی شهر کرمان است که به دلیل وجود عدس و سبزی ها بسیار مقوی بوده و از بروز بسیاری از بیماری ها جلوگیری می کند.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

“آبگوشت بادمجان و کشک” غذای خوش طعم و سنتی کرمانی ها

“آبگوشت بادمجان و کشک” یک نوع غذای کرمانی است. افرادی که دچار مشکل چاقی یا چربی خون بالا هستند، می توانند از گوشت بدون چربی برای پخت غذا استفاده کنند.

زمان مطالعه : 2 دقیقه

تفاوت طعم در آش ها با “آبگوشت زیره” + طرز تهیه

یکی از غذاهای محلی کرمان “آبگوشت زیره” می باشد که در مواد اولیه آن پیاز و سیر هم دیده می شود.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

روش طبخ “زیره پلوی کرمانی” با گوشت و مرغ

زیره سرشار از خاصیت است. اگر به مواد لازم برای زیره پلو کرمانی دقت کنید متوجه خواص های فروان این غذاهای ایرانی خواهید شد. با ما همراه باشید.

زمان مطالعه : 3 دقیقه

روش پخت “مجور کدو” غذای محلی کرمان

مجور کدو بومی شهر کرمان است که میتوانید در ادامه این مطلب طرز تهیه “مجور کدو” را مشاهده کنید

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “خورش آلوچه بومی”

“خورش آلوچه بومی” شهر کرمان است. که در ادامه مطالب می توانید طرز تهیه آن را مشاهده کنید

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “خورش بزقرمه”

“خورش بزقرمه” بومی شهر کرمان است. این غذا به دلیل دارا بودن نخود، کشک و گوشت سرشار از پروتئین است.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

نحوه درست کردن “قاتُق گوشت” در ظرف دیزی سنگی

“قاتُق گوشت” غذای محلی کرمان است که شاید در نگاه اول فکر کنید همان آبگوشت معروف خودمان است اما فقط ظرف این غذا شبیه به دیزی است.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “آش گندم”

“آش گندم” یکی از غذاهای محلی کشورمان و مربوط به استان کرمان می باشد. طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه “کشک کدو” خانگی و کم کالری

“کشک کدو” یک غذای کرمانی است که کالری کمی دارد و در عوض به دلیل داشتن کشک، سرشار از کلسیم است.

زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرز تهیه خورش به و آلو

خورش به و آلو خوشمزه و مغذی است و از خورش های سنتی ایرانی است، تهیه خورش به در پاییز که فصل به است مرسوم میباشد.

زمان مطالعه : 1 دقیقه