یک “ذرت مکزیکی” فوقالعاده خوشمزه را با دستور تهیه پر از قارچ و سس خوشمزه می توان تهیه نمود.
“انچیلادای لوبیا و پنیر” یک غذای مکزیکی است که برای تهیۀ آن، داخل نان ترتیلا را با مواد مختلفی پر می کنند.
این صبحانۀ مکزیکی برای کسانی که بخواهند املتی سریع با طعم جدید و متفاوت میل کنند، پیشنهاد می شود.
آیا تا به حال مرغ را به همراه لوبیا و نخود درست کرده اید؟ مکزیکی ها یک نوع خوراک دارند که در آن مرغ را با لوبیا و نخود کنار هم قرار می دهند. برای برنج این غذا می توانید از برنج قهوه ای استفاده کنید.
“برنج سالسا” مناسب کسانی است که غذاهای تند را دوست دارد.این برنج را میتوانید در کنار مرغ و میگو …استفاده کنید.
کوِازادیلا، ترکیبی از نان تهیه شده از آرد یا ذرت مکزیکی است که با مخلوطی از مواد لذیذ و خوش طعمی چون پنیر چدار رنده شده و دیگر مواد دلخواه پر می شود. معمولاً نان “کوِازادیلا” را طوری تا می زنند که مانند یک نیم دایره به نظر می رسد.
“تاکوی استیک” از لذیذترین تاکوهایست که به سرعت آماده می شود و چیزی کمتر از استیک با مخلفات نیست. این غذای جذاب مکزیکی مناسب علاقه مندان به گوشت قرمز است و در زمان بسیار کوتاه و کمتر از 30 دقیقه می توان این غذا را تهیه نمود.
“سالسای میدل” یک پیش غذای متفاوت است که از انواع سبزیجات تهیه می شود.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمائید.
“چیلی سبزیجات” یک غذای خوشمزه و مناسب برای افرادی که با طعم تند سازگاری دارند.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
دستور متفاوت درست کردن بوقلمون تنوع اشتها آوری به سفرهتان میدهد.در این مطلب از آشپزخانه نمناک طرز تهیه “انچیلادای بوقلمون” را آموزش خواهیم داد.
اسفناج را خرد کنید و به املت، سس پاستا یا پای ماهی اضافه کنید. “تورتیلای اسفناج” یکی از بهترین روش ها برای خوراندن سبزیجات به بچه ها است.
این غذای سبک از انواع سبزیجات تازه و پنیر تهیه می شود.طرز تهیه کسادیا را در آشپزخانه نمناک ببینید.
سویچه میگو یک پیش غذای خوشمزه و مغذی است سویچه میگو یک غذای دریایی مکزیکی است “سویچه میگو” را با چیپس میل کنید.
“بوریتو” تقریباً یک نوع ساندویچ سنتی مکزیکی است که مردم بیشتر در خارج از منزل می خورند.
اگر بارها لازانیا درست کرده اید، این بار به سراغ “منیکوتی” بروید که طعمی جدید و ظاهری متفاوت از یک غذای ایتالیایی به شما ارائه می دهد.