هر آنچه که باید در مورد میان افزار "Middleware" بدانید
میان افزار چیست؟
میان افزار"middleware"، نرم افزاری است که خدمات قابلیت های مشترکی را به برنامه های جدای از برنامه های پیش فرض سیستم عامل ارائه می دهند. برای مثال مدیریت داده ها، سرویس های برنامه، پیام رسانی، احراز هویت و مدیریت API معمولا توسط میان افزار انجام می شوند که نشان دهنده نقش بسزای میان افزارها می باشدو با این حال میان افزار به توسعه دهندگان (developers) کمک می کند تا برنامه هایی را با کارایی بیشتری بسازند و عملکرد middleware به گونه ای است که گویی ارتباطی مستقیم بین برنامه ها، داده ها و کاربران اعمال می شود.
از این رو برای سازمان هایی که دارای محیط هایی اعم از multi-cloud و containerized هستند، میان افزار می تواند توسعه و اجرای برنامه ها را در مقیاس مقرون به صرفه ای پشتیبانی کند. جالب است بدانید که بعضی وقت ها از میان افزارها به عنوان "لوله" یاد می شوند چرا که دقیقا همانند یک پل ارتباطی میان داده ها و دیتابیس عمل می کند. استفاده از میان افزارها به کاربران این امکان را می دهد تا درخواست هایی از قبیل ارسال فرم در یک مرورگر یا اجازه دادن به وب سرور برای بازگردانی صفحات داینامیک براساس پروفایل کاربر را انجام دهند.
انواع مختلف میان افزارها را بهتر بشناسید
به عنوان یک دسته بندی گسترده، میان افزارها می توانند از وب سرورها گرفته تا سیستم های احراز هویت و یا حتی ابزار پیام رسانی را شامل شوند. در ادامه این گزارش از بخش تکنولوژی نمناک چند مورد استفاده متداول برای میان افزار در modern development آورده شده است.
دولوپ برنامه های جدید (New application development)
همانگونه که گفته شد میان افزار می تواند از توسعه برنامه های مختلف پشتیبانی کند و در این بخش برای تکمیل کردن جمله باید گفت که میان افزار از برنامه های modern و popular در تنوع های مختلف پشتیبانی می کند. از این رو توسعه دهندگان می توانند با ظرافت بیشتری در زمان اجرای برنامه های مختلف، زبان های برنامه نویسی و... روبرو شوند که طبیعتا با افزایش سرعت روبرو خواهند شد. همچنین میان افزار می تواند به عنوان دریافت کننده وب سرورها عمل کند.
بهینه سازی برنامه های موجود (Optimization of existing applications)
میان افزار می تواند به توسعه دهندگان کمک کند تا برنامه های قدیمی را به برنامه cloud-native تبدیل کنند و ابزارهای ارزشمندی را با عملکرد بهتر و قابلیت های بهینه سازی و افزوده شده منتشر سازند.
ادغام وسیع (Comprehensive integration)
ابزارهای ادغام میان افزار، سیستم های داخلی و خارجی حیاتی را به یکدیگر متصل می کنند و لازم به ذکر است که قابلیت های ادغام و یک پارچه سازی می توانند کمک بسزایی به توسعه دهندگان نمایند.
رابط برنامه نویسی کاربردی (API)
بسیاری از سرویس های میان افزار از طریق APIها دسترسی یافته اند که این سرویس ها مجموعه از تعاریف، ابزارهای کاربردی و پروتکل ها هستند که به برنامه ها اجازه ارتباط با یکدیگر را می دهند.