تازه عروس
بعد از مراسم عروسی، زندگی مشترک با کوله باری از مسائل و مشکلات در انتظار تازه عروس و دامادهاست.تازه عروس ها می توانند با داشتن علم مدیریت خانه داری بسیاری از این مسائل را به دوران شیرینی تبدیل کنند.

تازه عروس ها برای مدیریت هرچه بهتر در خانه بخت بخوانند

اکثر دختران امروزی تا وقتی که زندگی مشترکی را با کسی شروع نکرده اند در امور خانه داری هیچ وقت کمک حال مادرانشان نمی شوند پس از اینکه ازدواج می کنند و مسئولیت به گردنشان می افتد انتظارات و توقعات بسیار بالایی از اطرافیان خود پیدا می کنند ولی باید بدانید که زندگی جدی تر از آن است که فکر می کنید و نباید در توهم دوران مجردی به سر ببرید و بایستی با دید درست تری به آن نگاه کنید.

خواهر و مادر شما بیشتر از یک یا دو هفته قادر به حمایت شما نیستند و یخچال پری که از خانه مادری به زندگی مشترک شما برده شده است به زودی خالی خواهد شد بنابراین چنانچه قصد دارید در روزهای ابتدایی زندگی مشترکتان به همسر خود و خانواده اش ثابت کنید که تازه عروس کدبانو و خوش سلیقه ای هستید بایستی یکسری ترفند ها و نکات مهم خانه داری را پیاده کنید.

ما در این بخش از سبک زندگی و خانه داری نمناک به شما نو عروسان تازه کار یاد خواهیم داد که چطور در زندگی مشترک با برنامه ریزی صحیحی پیش بروید و مدیریت خوبی داشته باشید.

مدیریت زندگی مشترک

مدیریت اقتصادی داشته باشید

پس از ازدواج اولین چیزی که با آن روبرو می شوید سیل عظیمی از کادوهای بلا استفاده می باشد که یا مشابه آن ها را دارید و یا افراد مختلف مکرراً برایتان هدیه داده اند.

بدون وقت کشی قبل از هر چیزی تصمیم بگیرید که با این کادو ها چه باید بکنید پیشنهاد ما به شما این است که لیستی از مناسبتها و تولدهای دوستان یا اعضای خانواده را تهیه کرده و هر کادویی که متناسب با آن مناسبت ها می باشد را به یکی از آنها در نظر گرفته و کنار بگذارید و هر آنچه که به نظرتان اضافی می رسد را با یکی از فروشگاه های اجناس کادویی معاوضه کنید و یا به آنها بفروشید. چرا که هیچ ارزشی ندارد که این هدیه های به درد نخور را انبار کنید چون هم جاگیر هستند و هم در جابجایی ها ممکن است شکسته شوند و از بین بروند.

مدیریت تازه عروس ها

کنترل هزینه ها بر عهده شماست

یک تازه عروس خوب و آینده نگر بایستی یک حسابدار خوب هم باشد پس از اینکه تکلیف هدایای غیر نقدی خود را مشخص کردید نوبت رسیده به هدایای نقدی. البته استفاده کردن از این هدایا بستگی به موقعیت و شرایط زندگی شما دارد چنانچه قصد خرید ماشین یا خانه ای را دارید حتی می توانید روی همین پول ها حساب کنید اما اگر چنین نباشد مطمئنأ برایتان جای سوال است که بهترین سرمایه گذاری کدام است؟

اگر بخواهید برای دریافت یک وام قرض الحسنه یا مسکن پول خود را در بانک سرمایه گذاری کنید تا حدودی از تورم جلو می افتید. چنانچه شم اقتصادی بهتری در شما وجود دارد می توانید به سرمایه گذاری در بورس نیز فکر کنید و یا پول خود را به یکی از کارگزاری های بورس سپرده تا با خرید و فروش سهام به سود برسید.

از گزینه های خوب دیگر می توان به خرید یک قطعه زمین آینده دار و یا خرید خودرو اشاره کرد اما چنانچه شغلی ندارید و روحیه محافظه کارانه ای در شما حضور دارد میتوانید برای دستیابی به یک استقلال نسبی در یکی از بانکهایی که سود خوبی به شما می دهد سپرده گذاری کنید.

مدیریت اقتصادی خانه

روی آشپزی خود تمرکز کنید

حالا که سر و سامانی به آینده اقتصادی خود دادید بهتر است که کمی به کدبانوگری بپردازید. قبل از هر چیزی نگاهی به آشپزخانه انداخته و تمام خرد و ریز های آن را بررسی کنید و یک لیست تهیه کرده و تمام چیزهایی که قرار است خریداری شود را در نظر گرفته و داخل لیست بنویسید.

یادتان باشد چاشنی ها و ادویه ها غذای یک کدبانو را متفاوت تر از غذاهای رستوران های عمومی می کند این چاشنی های خاص را هر کدبانویی طبق سلیقه خودش استفاده می کند.

برای اینکه بخواهید فهرست تان کامل باشد حداقل یک برنامه غذایی یک هفته ای را در نظر گرفته و طبق آن پیش بروید چرا که اگر طبق همین برنامه غذایی جلو بروید فهرست ملزومات آن یکی پس از دیگری به ذهنتان می آید.

اگر دست پختتان خوب نیست هیچ ضرورتی ندارد که هزینه زیادی برای تهیه یک کتاب آشپزی گران قیمت بدهید چرا که امروزه با افزایش سایت های اینترنتی و شبکه های اجتماعی بستر خوبی در اختیار شما برای آشنایی با انواع و اقسام غذاها قرار داده شده است و شما می توانید با مراجعه به آن با دستور پخت بسیاری از غذاها و خوراک ها آشنا شوید.

آشپزی تازه عروس ها

برنامه ریزی برای اهداف بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت

هر هدفی که شما دارید مستلزم برنامه ریزی دقیقی است شما میتوانید برای اهدافتان برنامه ریزی سه گانه با عنوان کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت داشته باشید.

پیشنهاد می کنیم اهداف بلندمدت خود را در یک دوره 40 ساله در نظر بگیرید و سپس لیستی از هر آن چیزی که برای دستیابی به آن هدف نیاز است تهیه کنید و بعد نیز هر اقدامی که در جهت رسیدن به آن باید انجام دهید را نیز روی کاغذ بیاورید. حالا شما فهرستی با عنوان های اهداف بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت دارید که می توانید بر مبنای آن یک عمر زندگی خود را با برنامه ریزی دقیق پیش ببرید.

ناگفته نماند که این برنامه برای زندگی مشترک شما و همسرتان است و بایستی با همکاری یکدیگر تهیه و تنظیم شود و در نظر داشته باشید که هر دوی شما باید در راستای یک خط و در جهت رشد و بالندگی همدیگر از لحاظ توسعه مالی، ارتقای شغلی، فرزند دار شدن، خرید مسکن و... مشارکت داشته باشید.

برنامه ریزی با همسر

این را بدانید که سفرها، تفریحات هفتگی، ماهانه و یا سالانه، پس اندازها و ادامه تحصیلات همه و همه باید در این برنامه های از پیش تعیین شده گنجانده شوند. توجه داشته باشید که برنامه هایی که برای اهداف کوتاه مدت خود در نظر گرفته اید بایستی در آنها زمان قید شود و البته همخوانی دقیقی با سایر جنبه های زندگی داشته باشد.

به عنوان مثال از آنجایی که مشاوران سه سال اول زندگی را بیشترین احتمال را به جدایی در نظر می گیرند چنانچه شما و همسرتان قصد بچه دار شدن ندارید می توانید در این مدت ادامه تحصیل بدهید. این را نیز باید با برنامه های همسرتان هماهنگ کنید تا در آینده به مشکل بر نخورید.

تمام این صحبت ها و راهکارها تا زمانی که عملی نشوند در حد فرضیات باقی می مانند و گزینه های متفاوتی را زندگی پیش رو خواهید داشت ولی پیش رفتن با یک الگو و برنامه مشخص ااز سردرگمی و تنش شما به طور چشمگیری جلوگیری خواهد کرد.

فنون مدیریت تازه عروسها در خانه بخت

4.668
این مطلب مفید بود ؟635
منبع : بخش سبک زندگی نمناک/ن/ز.ت
وبگردی