عوارض عمل بای پس معده
عمل بای پس معده، یکی از روش های جدید و رایج برای کاهش وزن و لاغری می باشد که در کنار مزایای مثبت، عوارض سختی هم می تواند به همراه داشته باشد.

عمل بای پس معده چیست و بعد از آن چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟

برای کسب اطلاعات در این مورد ادامه این بخش از نمناک را با دقت بیشتری مطالعه کنید. عمل بای پس معده، روشی معمول و اثر بخش برای افرادی است که دچار اضافه وزن هستند که البته با پیروی از دستورها پزشک متخصص خود به نتیجه مورد نظر خود خواهند رسید.

بای پس معده برای لاغری

در این عمل، سایز معده کوچک می شود و معده به صورت مستقیم به روده کوچک متصل می شود، که با این کار مواد غذایی از بخش کوچکی از روده عبور خواهند کرد و کالری و مواد غذایی کمتری جذب بدن خواهد شد. وقتی سایز معده شما کوچک می شود، اشتهای شما نیز کاهش پیدا می کند و خیلی زود احساس سیر بودن می کنید؛ این روش برای افرادی که از رژیم های غذایی خسته و نتیجه نگرفته اند، مفید است. همچنین این روش برای افرادی که چاقی مفرط دارند، توصیه می شود زیرا موجب کاهش وزن و در پی آن، موجب کاهش عوارض جانبی چاقی از جمله کمر و زانو درد می شود.

بای پس معده برای لاغری

آیا عمل بای پس معده عوارض دارد؟

عمل بای پس معده چیست؟

تمامی عمل های جراحی دارای عوارض جانبی و ثانویه هستند و از طرف دیگر اگر فرد تحت این عمل قرار نگیرد، دچار بیماری های مربوط به چاقی می شود. وب سایت obesidad us state، بیان می کند:که عمل بای پس معده، عملی رایج در شیلی و دیگر نقاط جهان است. این وب سایت همچنین به کاهش وزن بالای 60 تا 70 درصد در یک سال نیز اشاره کرده است با کاهش وزن شرایط سلامت بدن نیز بهبود می یابد.

عوارض عمل بای پس معده

عمل بای پس معده برای کاهش وزن

فواید عمل بای پس معده

این عمل برای افرادی که با شاخص توده ای بالا مواجه هستند و سلامت آنها در خطر است، پیشنهاد می شود؛ بهترین جراحی برای مقابله با چاقی است و زمان بهبود و ریکاوری آن کوتاه و سریع است. بیماران در یک پروسه 6 تا 12 ماهه نزدیک به 70 درصد کاهش وزن خواهند داشت، بعضی از افراد حتی 24 ماه بعد از عمل نیز کاهش وزن خواهند داشت. زمان بهبود این جراحی خیلی سریع و کوتاه مدت است، بعد از 3 روز ترخیص می شوید بین 8 تا 10 روز به زندگی عادی خود برمی گردید و به دلیل تاثیر گذاری و نتیجه بخش بودن و همچنین ایمن بودن این عمل به روشی معمول برای کاهش وزن شناخته شده است.

البته مانند تمامی مداخلات ارگانیکی، این عمل نیز دارای خطر های کوتاه و بلند مدت هست که به شرایط بیمار مربوط می شود؛ به هر حال عمل بای پس، بهترین روش برای درمان چاقی است. می توانید از تجربه افراد دیگر استفاده کنید، تا روش زندگی سالم و رژیمی مناسب را برای خود انتخاب کنید.

عوارض عمل بای پس معده

عمل بای پس معده چیست؟

عوارض بای پس معده

عوارض و اثرات جانبی که بر اثر رعایت نکردن رژیم غذایی و دستورها پزشک اتفاق می افتد:

1. کمبود مواد غذایی:

بعد از عمل بخشی عمده ای از مواد غذایی (آهن و کلسیم) را دریافت نمی کنید، پس بدن آنها را جذب نمی کند و بدن شما کمبود مواد غذایی را تجربه می کند که می تواند منجر به مشکلاتی از قبیل کم خونی شود، بنابراین بهتر است از ویتامین های جایگزین استفاده کنید.

فواید عمل بای پس معده

تغذیه بعد از عمل بای پس معده

2. سوء تغذیه:

به دلیل اینکه بدن دیگر قادر به جذب همه مواد غذایی نیست، در برابر همه عفونت ها آسیب پذیر خواهد بود و سیستم دفاعی بدن ضعیف می شود.

3. سندرم دامپینگ:

این سندرم 20 دقیقه بعد از خوردن غذا اتفاق می افتد. موجب گرفتگی و تهوع می شود؛ علت آن ورود چربی غذا به روده است و همچنین موجب تحریک و گشادی ناگهانی روده و در نتیجه درد و اسهال می شود. اگر رژیم غذایی خود را رعایت نکنید و مقدار زیادی شیرینی و چربی مصرف کنید، این اتفاق خواهد افتاد. تغییر رژیم غذایی و استفاده از غذاهای سالم تر و مواد غذایی طبیعی، در بهبود این فرآیند کمک می کنند و مانع از مشکلات هضم غذا می شوند.

عمل بای پس معده

عوارض عمل بای پس معده چیست؟

4. انسداد روده:

در این حالت فرد دچار درد شکمی همراه با یبوست می شود. در جراحی ممکن است، انترن یک قطعه از روده را به بخش دیگر جفت کند، البته این نوع اشتباهات به ندرت اتفاق می افتد؛ سعی کنید از رژیم غذایی متخصص خود پیروی کنید؛ مایعات و غذای جامد استفاده کنید. تمام دستورها پزشک خود را رعایت کنید تا روند بهبود سریعتر اتفاق بیفتد؛ قبل از هر نوع عمل اطلاعات کسب کنید، دقیقا مثل کاری که پزشکان می کنند، در مورد یک موضوع مطالعه می کنند و بهترین روش را در اختیار شما می گذارند.

عمل بای پس معده ، عوارض کوچک کردن معده

53
این مطلب مفید بود ؟30
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک / ن /ک
برچسب : لاغری
وبگردی