عوارض آ یو دی

بدترین عوارض آی یو دی؛ حقیقتی که به ما نمیگن

تاریخ انتشار : 1 اسفند 1401کد مطلب : 88950زمان مطالعه : 2 دقیقه
آیودی مطمئن ترین روش ضد بارداری است و به عنوان جسم خارجی برای پیشگیری عمل میکند که باعث خطرات و عوارضی میشود که قبل از استفاده باید از آنها اطلاع پیدا کنید.

عوارض آ یو دی و خطرات احتمالی دستگاه ضد بارداری

آیودی یا همان دستگاه ضد بارداری، روشی رایج برای پیشگیری از بارداری است که آن را داخل رحم قرار میدهند تا از حاملگی ناخواسته جوگیری کند.
آ یو دی در حقیقت روشی بلند مدت و نسبتا پرطرفدار برای این مسئله مهم، محسوب می‌ شود و شاید جزء موثرترین ها هم باشد؛ ولی مثل هر روش دیگری برای جلوگیری از بارداری عوارض جانبی خودش را به همراه دارد که در این قسمت از نمناک با این خطرات و عوارض آشنا خواهیم شد.

سر درد

سر درد جزء‌عوارض جانبی متداول در استفاده از آیودی می باشد، مخصوصاً آیودی های هورمونی و حتی ممکن است که علائم پیش از قاعدگی را تشدید کند که این درد ممکن است از سر به صورت هم منتقل شود.

درد سر و صورت

آکنه

اگر از آیودی هورمونی استفاده می‌ کنید، در معرض مشکلات پوستی به شکل آکنه هستید که علت آن هم افزایش سطح آندروژن هایی مثل تستوسترون می باشد که باعث می‌ شود پوست چربی بیشتری تولید کند و بیشتر در معرض جوش و آکنه قرار بگیرد.

حساس شدن سینه

اختلالات هورمونی در این دوران ممکن است باعث حساس شدن سینه شود؛ البته در آیودی مسی کمتر این اتفاق می‌ افتد و در آیودی هورمونی رایج تر است.

تغییرات روحی روانی

کاملاً طبیعی است که بعد از استفاده از آیودی شما متوجه بی حوصلگی، تغییرات روحی روانی شبیه به دوران پیش از قاعدگی بشوید و استرس یا افسردگی را تجربه کنید.

بی حوصله بودن

پریود های نامنظم

پریود های نامنظم بعد از استفاده از آیودی طبیعی است که البته باز هم بستگی به بدن هر شخصی دارد؛ اما خونریزی های نامنظم ممکن است چند ماه ادامه داشته باشد که برای بعضی ها شدید و برای بعضی ها سبک تر از حالت عادی می شود یا حتی بعضی از افراد ممکن است یک ماه به طور کامل پریود نشوند.

درد و انقباض

کاملاً طبیعی است که شما بعد از استفاده از آیودی دل درد داشته باشید؛ اما این دل درد به خاطر سفت شدن رحم می باشد که در آیودی هورمونی رایج تر است.

بدترین عوارض آی یو دی؛ حقیقتی که به ما نمیگن

51
این مطلب مفید بود ؟10
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک/ن/ش
وبگردی